Lanier

Comprar Tòner làser original a Barcelona. consumibles Oficina

En TPS dins de la nostra àmplia experiència en el camp de la impressió corporativa i de consumibles d'oficina, tenim un ampli catàleg de tòner original disponible.

Com partners de primeres marques com Ricoh i Lexmark, entre d'altres. Som distribuïdors i realitzem la venda de tòner original. Llegir més »

Reparació d'Impressores a Barcelona. Servei Tècnic

L'empresa TPS-Telecon Printing Solutions té un Servei Tècnic expert en la Reparació d'Impressores a Barcelona.

El nostre servei tècnic, està especialitzat en la reparació d'impressores làser color, però també tenim experiència i coneixements per a la reparació d'impressores matricials i de qualsevol altre tipus d'equip com poden ser els de cartutx de tinta. Llegir més »

Servei Tècnic Fotocopiadores a Barcelona. Reparació Fotocopiadores

El Servei Tècnic expert de TPS-Telecon Printing Solutions és una divisió experta en la reparació de fotocopiadores.

El nostre Servei Tècnic de Fotocopiadores a Barcelona, ​​està especialitzat tant en les fotocopiadores Laser Color com en les monocrom (blanc i negre), també tenim experiència en els diferents tipus de format (A4,A3,...) i en fotocopiadores dúplex (doble cara). Llegir més »

Servei Tècnic Fotocopiadores, Impressores, Fax a Barcelona

TPS - Telecon Printing Solutions és una empresa ubicada a Barcelona amb un servei tècnic expert en la reparació de Impressores, Multifuncionals, Fotocopiadores, fax i Plotter. Treballem tant el Laser Color i monocrom com qualsevol dels altres formats d'impressió existents. Llegir més »