Olivetti

Comprar Fax Làser. Brother Fax amb Toner. Ricoh

En TPS i en el Grup Telecon tenim una experiència de 30 anys en el món del Fax, des dels inicis del Fax (Telefax), fins als actuals equips de Fax i Multifuncionals amb servei de Fax. Llegir més »

Servei Tècnic de Fax a Barcelona. Reparació de Fax

L'empresa TPS-Telecon Printing Solutions té un Servei Tècnic expert en la Reparació de Fax a Barcelona.

El nostre servei tècnic, està especialitzat en la reparació dels actuals fax làser, però també tenim experiència i coneixements en la reparació d'altres tipus de fax amb tecnologies com poden ser els fax de cartutx de tinta. Llegir més »

Reparació d'Impressores a Barcelona. Servei Tècnic

L'empresa TPS-Telecon Printing Solutions té un Servei Tècnic expert en la Reparació d'Impressores a Barcelona.

El nostre servei tècnic, està especialitzat en la reparació d'impressores làser color, però també tenim experiència i coneixements per a la reparació d'impressores matricials i de qualsevol altre tipus d'equip com poden ser els de cartutx de tinta. Llegir més »

Servei Tècnic Fotocopiadores a Barcelona. Reparació Fotocopiadores

El Servei Tècnic expert de TPS-Telecon Printing Solutions és una divisió experta en la reparació de fotocopiadores.

El nostre Servei Tècnic de Fotocopiadores a Barcelona, ​​està especialitzat tant en les fotocopiadores Laser Color com en les monocrom (blanc i negre), també tenim experiència en els diferents tipus de format (A4,A3,...) i en fotocopiadores dúplex (doble cara). Llegir més »

Servei Tècnic Fotocopiadores, Impressores, Fax a Barcelona

TPS - Telecon Printing Solutions és una empresa ubicada a Barcelona amb un servei tècnic expert en la reparació de Impressores, Multifuncionals, Fotocopiadores, fax i Plotter. Treballem tant el Laser Color i monocrom com qualsevol dels altres formats d'impressió existents. Llegir més »