Brother

Reparació multifuncional Brother MFC-8420 a Sabadell

Data de projecte: 
2014/11
Localitat (Zona): 
Sabadell (Vallès Occidental)
Equip / Servei: 
Multifuncional Brother MFC-8420
Necessitat: 
Reparació de multifuncional Brother MFC-8420

Fax Brother 2840

El model FAX-2840 és un fax làser monocrom d'alta velocitat de Brother que a més inclou la possibilitat de realitzar còpies de documents.

Un equip compacte amb totes les prestacions necessàries per millorar la productivitat de la seva oficina. Entre elles cal destacar: Llegir més »

Venda de Fax Brother 2840 a Barcelona

Data de projecte: 
2014/10
Localitat (Zona): 
Barcelona
Equip / Servei: 
Fax Brother 2840
Necessitat: 
Compra d'un nou fax per a l'empresa

Escàner Documental: Guia de solucions per sectors

Els avantatges d'un escàner documental són nombroses pel que cada vegada són més les empreses, organitzacions o negocis les que incorporen un o més escàners en el seu flux de treball diari.

La digitalització de documents amb un escàner permet facilitar i agilitzar les gestions, donar un millor servei i millorar la productivitat dels diversos departaments de la seva empresa, independentment del sector al qual pertanyi. Llegir més »

Escàners per a l'Administració Pública a Barcelona

En el sector de l'Administració Pública, malgrat la seva diversitat d'àrees, tenen en comú la recerca de solucions d'escaneig que permetin un estalvi i una millora dels processos administratius en les fases de captura, arxivat, gestió i accés a la informació . Necessitats que repercutiran directament en millor servei i una menor despesa pública. Llegir més »

Escàner per farmàcia i el sector de la sanitat a Barcelona

Les farmàcies en particular i la sanitat a nivell global és un dels sectors més beneficiats amb la incorporació d'un escàner en el seu flux de treball. Gràcies a ell, es podran optimitzar els processos administratius reduint costos i temps.

Tipus d'empreses del sector de la Sanitat Llegir més »

Escàner per a empreses de missatgeria i transport a Barcelona

Les empreses de missatgeria i transport poden beneficiar-se de la incorporació d'un escàner al seu flux de treball tant automatitzant processos i accedint a la informació d'una manera més ràpida com reduint costos gràcies a l'estalvi que suposa la digitalització. Llegir més »

Escàners per a empreses de serveis a Barcelona

Les empreses de serveis tenen en comú la necessitat d'escanejar la documentació per poder accedir-hi de forma centralitzada i automatitzar certs processos per tal de millorar tant la seva gestió interna com el servei ofert als seus clients.

Imatge de l'activitat del sector serveis

Tipus d'empreses del sector serveis Llegir més »

Escàner per a empreses Asseguradores a Barcelona

Les necessitats de les empreses que es dediquen a oferir assegurances van dirigides especialment a agilitzar la gestió de la documentació, centralitzar l'accés i facilitar l'arxivat millorant així productivitat i el servei als seus clients. Llegir més »

Escàner per Advocats i departaments legals a Barcelona

L'ús de l'escàner per a advocats i departaments legals és necessari per poder accedir a la gran quantitat d'informació arxivada d'una manera àgil i per la protecció de la informació més confidencial.
Tot això és millorable gràcies a la digitalització i la gestió de la documentació. Llegir més »