Oki

Servei tècnic i reparació d'impressores Oki a Barcelona

A Telecon Printing Solutions dins del nostre servei tècnic realitzem la reparació d'impressores Oki a Barcelona i la resta de Catalunya.

Logotip Oki Llegir més »

Reparació Multifuncionals làser color de Ricoh, Lexmark, ...

A TPS-Telecon Printing Solutions tenim un ampli recorregut a la Reparació d' Multifuncionals Làser color de Ricoh, Lexmark, etc...

Els equips multifunció amb l'avanç de la tecnologia són equips d'impressió que s'han unificat moltes funcions que abans es realitzaven amb diferents equips: impressora, fotocopiadora, fax i escàner tot en un sol equip. Llegir més »

Reparació d'Impressores a Barcelona. Servei Tècnic

L'empresa TPS-Telecon Printing Solutions té un Servei Tècnic expert en la Reparació d'Impressores a Barcelona.

El nostre servei tècnic, està especialitzat en la reparació d'impressores làser color, però també tenim experiència i coneixements per a la reparació d'impressores matricials i de qualsevol altre tipus d'equip com poden ser els de cartutx de tinta. Llegir més »

Servei Tècnic Fotocopiadores a Barcelona. Reparació Fotocopiadores

El Servei Tècnic expert de TPS-Telecon Printing Solutions és una divisió experta en la reparació de fotocopiadores.

El nostre Servei Tècnic de Fotocopiadores a Barcelona, ​​està especialitzat tant en les fotocopiadores Laser Color com en les monocrom (blanc i negre), també tenim experiència en els diferents tipus de format (A4,A3,...) i en fotocopiadores dúplex (doble cara). Llegir més »

Servei Tècnic Fotocopiadores, Impressores, Fax a Barcelona

TPS - Telecon Printing Solutions és una empresa ubicada a Barcelona amb un servei tècnic expert en la reparació de Impressores, Multifuncionals, Fotocopiadores, fax i Plotter. Treballem tant el Laser Color i monocrom com qualsevol dels altres formats d'impressió existents. Llegir més »