Ricoh

Nova sèrie de Multifuncionals Ricoh Color A3 amb Smart Panel

Presentem la nova sèrie de Multifuncionals Ricoh Color A3 amb velocitats entre les 30ppm (pàgines per minut) i les 60ppm.

Nova Sèrie Multifuncionals Ricoh color A3 amb Smart Operation Panel Llegir més »

Ofertes de fotocopiadores Ricoh 2016

Telecon Printing Solutions celebra el seu 50 aniversari oferint una llista d'ofertes de fotocopiadores Ricoh a un preu excel·lent.

Ofertes Fotocopiadores Ricoh Barcelona Logo Partner

Les noves fotocopiadores Ricoh que tenim en oferta li permetran obtenir equips multifunció d'última tecnologia amb els següents avantatges: Llegir més »

Com quedarà la impressora multifuncional Ricoh en aquesta taula?

En comprar una impressora o multifuncional el client pot tenir dubtes de com quedarà l'equip en la seva ubicació final, serà massa gran?, necessitem una altra ubicació?, ...

Per resoldre aquests dubtes arriba una "app" de realitat augmentada de Ricoh, amb la qual es pot mostrar la impressora o multifuncional Ricoh directament en el seu destí final a través d'un smartphone o tablet. Llegir més »

Ricoh MP C406 - Fotocopiadora A4 Color multifunció

Presentem la nova Ricoh MP C406 fotocopiadora A4 Color multifunció que s'emmarca dins de la gamma de models de fotocopiadores a color A4 amb un rendiment de 35 ppm (pàgines per minut) en Color i 40 ppm en monocrom (blanc i negre).

Aquest nou equip pertany a la mateixa sèrie que les fotocopiadores multifuncionals color A4 Ricoh MP C306, però és un equip més productiu en oferir millors valors en velocitat i rendiment mensual. Llegir més »

Una tablet per controlar les fotocopiadores Ricoh

La nova generació de fotocopiadores multifuncionals Ricoh tenen l'opció d'afegir una tablet de 10 polzades com tauler de control de la multifuncional, també anomenat oficialment per part de Ricoh el "Smart Operation Panel". Llegir més »

Discontinuació de la Multifuncional Ricoh MP C305

Ricoh ha anunciat la discontinuació i finalització d'estoc del model de fotocopiadora multifuncional color A4 Ricoh MP C305.

En el seu lloc arriba un nou model, la nova fotocopiadora multifuncional Ricoh MP C306. Respecte a l'anterior model, aquest nou equip Ricoh arriba acompanyat de noves prestacions i equipament entre el qual destaquen: Llegir més »

Venda de fotocopiadora Ricoh MP C4503SP a Barcelona

Data de projecte: 
2015/03
Localitat (Zona): 
Barcelona
Equip / Servei: 
Ricoh MP C4503SP
Necessitat: 
Adquirir una fotocopiadora professional A3 color per les seves oficines a Barcelona

Fotocopiadores Ricoh MP 2554, MP 3054, MP 3554 format A3 BN

Ricoh llança la nova família de fotocopiadores A3 en blanc i negre MP 2554, Ricoh MP 3054 i Ricoh MP 3554 que substitueixen els anteriors models com la Ricoh MP 2553, MP 3353 i la Ricoh MP 3053. Llegir més »

Ricoh MPC306. Multifuncional Color A4

Ricoh ha llançat al mercat els nous models de fotocopiadora multifuncional color en format A4: Ricoh MPC306 ZSP i Ricoh MPC306 ZSPF. Aquests models substitueixen l'anterior fotocopiadora ja descatalogada Ricoh MPC305.

Com a novetats respecte a l'anterior model destaquen: Llegir més »

Vendes d'impressores i equip multifunció a Sant Adrià de Besòs

Data de projecte: 
2015/03
Localitat (Zona): 
Sant Adrià del Besos (Barcelona)
Equip / Servei: 
Impressora Lexmark M5155, Multifunció RICOH Aficio MP301spf, impressora RICOH SPC430DN
Necessitat: 
Adquisició de noves impressores i equip multifunció per a diversos departaments i manteniment de les mateixes