Serveis TPS: Renting, Lloguer, Preu per còpia, manteniment

En TPS - Telecon Printing Solutions tenim serveis addicionals que milloren i ajuden en la resolució dels problemes que es puguin trobar.

Entre les prestacions d'aquests serveis que ofereix TPS, se soluciona la totalitat de problemàtica que la seva empresa es pugui trobar amb la compra i reparació dels equips d'impressió i el manteniment del maquinari en general.

Entre els serveis addicionals que ofereix TPS tenim el lloguer i rènting de fotocopiadores i impressores làser color, manteniment preventiu, contracte de manteniment amb preu per còpia, consultoria d'entorns d'impressió i manteniment de microinformatica.

En els serveis de solucions contractuals, ens adaptem a l'evolució de la seva empresa en el seu camí cap a l'eficiència en la gestió de documents, oferint la solució contractual que millor s'adapti a les necessitats de la seva empresa i el seu estadi de creixement, permetent obtenir el millor rendiment de la inversió, major comoditat i flexibilitat.

 • Diversos tipus de contractes: Tot inclòs, preu per còpia, lloguer, rènting, etc.
 • Flexibilitat de contracte durant el període de vida.
 • Cicles de facturació adaptats.

Lloguer (fotocopiadores, impressores, multifuncionals)
Tenim un servei de lloguer de fotocopiadores, impressores i multifuncionals. Mitjançant aquest servei es resol la demanda dels clients que volen realitzar tasques d'impressió temporalment, o simplement que prefereixen aquest tipus de contracte per a l'adquisició del seu equip d'impressió. 

Rènting (fotocopiadores, impressores, fax, multifuncionals)
Mitjançant aquest servei financer de Renting de fotocopiadores, impressores i fax, podrà comptar amb equips d'última tecnologia facilitant la renovació tecnològica dels equips de forma gradual, així disposar sempre de l'última tecnologia per a la producció de documents sense necessitat de comprar-la.
Més informació de Renting

Preu per còpia o Pagament per impressió
Mitjançant el servei de preu per còpia, la seva empresa només pagarà per les pàgines que produeix, a un preu per pàgina únic que inclou tots els consumibles necessaris (menys el paper), assistència tècnica a la seva oficina i garantia durant el temps d'ús dels mateixos, sense costos addicionals. Totes les sol·licituds de consumibles podrà fer a través del nostre telèfon d'Atenció / Servei Tècnic. Els consumibles se'ls lliurem a domicili i el servei tècnic és a domicili.
Més informació de Preu per còpia o Pagament per impressió

Manteniment preventiu (Impressores, fotocopiadores, Multifuncionals, fax)
A més del nostre servei de preu per còpia i rènting, també tenim el servei de manteniment preventiu mitjançant el qual el nostre servei tècnic realitza assistència tècnica dels equips d'impressió a la seva oficina i ofereix una garantia durant el temps d'ús dels mateixos, sense costos addicionals.
Més informació del manteniment de fotocopiadores.

Tot inclòs
El servei tot inclòs de TPS en equips d'impressió inclou el rènting de l'equip d'impressió, el ​​preu per còpia / pagament per ús i el servei tècnic de manteniment inclòs. Amb aquesta solució només pagarà per les pàgines que produeix, amb un preu per còpia que inclou l'ús dels equips per produir els seus documents, tots els consumibles necessaris (menys el paper), l'assistència tècnica a la seva oficina i garantia durant el temps de ús dels mateixos, sense costos addicionals. Així la seva empresa podrà:

 • Comptar amb equips d'última tecnologia, facilitant la renovació tecnològica dels equips de forma gradual.
 • Oblidar-se de la gestió de múltiples contractes, factures, garanties, compra i emmagatzematge de consumibles.
 • En tot moment tindrà sota control els seus volums i costos de producció de pàgines amb una sola factura.
 • No ha de tenir un control d'estoc de consumibles, totes les sol·licituds de consumibles i servei tècnic podrà fer a través del nostre telèfon d'Atenció Servei Tècnic.
 • Els consumibles se'ls lliurem a domicili i el servei tècnic també és a domicili.

Ompli el següent formulari per informar-se dels serveis de solucions contractuals que millor s'adaptin a les necessitats de la seva empresa (rènting, lloguer, preu per còpia, manteniment i tot inclòs).

Imatge d'accés al formulari per demanar més informació


En TPS també tenim serveis addicionals com la consultoria d'entorns d'impressió i el manteniment de microinformatica.

Consultoria d'entorns d'impressió
En aquest servei d'assessoria i consultoria, TPS realitza una avaluació de l'entorn d'impressió, gestió de documents i determinació dels costos operatius actuals.

L'objectiu és obtenir una clara idea dels dispositius usats, la seva antiguitat, la seva eficiència i el seu cost en quant a serveis i subministraments i les millores en eficàcia i estalvi de costos que podrà obtenir.

El nostre personal qualificat estudiarà cada cas individualment i proposarà la solució que millor s'adapti a l'estructura de processos del client. Evitarem en la major mesura possible els processos manuals, fent accessible la informació en forma i manera necessaris, mitjançant solucions de captura, gestió i impressió de la informació.
Anar a Consultoria d'entorns d'impressió

Consultoria i manteniment d'informàtica
Servei amb el qual mitjançant el nostre equip tècnic, podrà disposar del seu propi "Departament Informàtic Extern", el qual a més de solucionar qualsevol tipus d'incidència participarà de manera proactiva en la millora del seu sistema ja que la tecnologia és una eina estratègica per al seu negoci.

 • Consultoria i nous projectes
 • Suport i manteniment: Assistència tècnica per telèfon, email, remot o in-situ.
 • Manteniment PC i servidors. Intranet, Gestió de maquinari i programari, Correu electrònic, VPN, Còpies de seguretat.
 • Serveis complementaris: Dominis, Hosting, pàgines web, formació, programació, ...

Anar a Consultoria i manteniment d'informàtica