Servei tècnic d'impressores Kyocera a Barcelona

Desde Telecon Printing Solutions oferim servei tècnic d'impressores Kyocera i ens encarreguem de la seva reparació. El nostre equip tècnic està especialitzat en aquesta marca oferint suport tant a Barcelona com a la resta de Catalunya.

logo kyocera

Models d'impressores Kyocera

El servei tècnic Kyocera de Telecon Printing Solutions, atén tant incidències d'impressores làser en blanc i negre (monocrom) com en color, DIN A4 o DIN A3. Dóna suport tant a models antics o descatalogats així com els més moderns:

Models d'impressores Kyocera làser monocrom: FS-1041, FS-1061DN, FS-1320D, FS-1370DN, FS-6970DN, ECOSYS P2035d, ECOSYS P2135d, ECOSYS P2135dn, FS-2100D, FS-2100DN, FS-3920DN, FS- 9130DN, FS-4100DN, FS-4020DN, FS-4200DN, FS-9530DN, FS-4300DN.

Models d'impressores Kyocera làser color: FS-C5150DN, ECOSYSP6021cdn, FS-C5250DN, ECOSYSP6026cdn, ECOSYSP6030cdn, FS-C5400DN, ECOSYSP7035cdn, FS-C8600DN, FS-C8650DN.

Imatge d' Impressora làser color kyocera

Tipus de reparacions que requereixen les impressores Kyocera

Els problemes o avaries més habituals que requereixen la intervenció del servei tècnic Kyocera de Telecon Printing Solutions són:

Problemes de maquinari, deguts a l'ús i deteriorament de la diverses peces de la impressora.

  • Canvi de peces que han assolit la finalitat de la seva vida útil. Són exemples d'aquest cas el fusor, els rodets, la banda de càrrega, etc.
  • Danys físics produïts per un mal ús de la mateixa. Components com tapes safates etc. forçats que acaben danyant.
  • Embussos de paper al llarg del recorregut d'impressió.

Problemes que tenen com a origen una pujada de tensió a la xarxa elèctrica.

  • Avaries o errors de plaques o circuits de la impressora Kyocera.
  • Errors en el correcte funcionament de la font d'alimentació, que tenen origen en la mateixa o en causes externes com pujades de tensió.

Problemes derivats d'una configuració incorrecta.

  • Problemes de connectivitat que impedeixen la impressió sense fils o per cable.
  • Problemes d'accés o permís per mala o sense configuració dels comptes d'usuari associats a l'equip, dins de la xarxa corporativa de l'empresa.
  • Problemes relacionats amb la qualitat d'impressió. Una configuració inadequada pot derivar en impressions dolentes o no tot l' òptimes que haurien de ser.

TPS ofereix un complet servei tècnic d'impressores Kyocera que inclou desplaçament a l'empresa del client o en cas de ser necessari trasllat de l'equip al nostre departament tècnic de Telecon Printing Solutions a Barcelona.

Per a més informació sobre la reparació de la impressora Kyocera contacti amb Telecon Printing Solutions a través del nostre formulari de més informació o el nostre formulari de contacte, també pot contactar-nos per telèfon.

Telèfon del Servei tècnic Kyocera a Barcelona: 932.289.110

Des Telecon Printing Solutions oferim servei tècnic d'impressores Kyocera a Barcelona i també a les ciutats de Tarragona, Lleida i Girona.

També oferim el servei tècnic Kyocera a les localitats d'aquestes províncies, com per exemple: Hospitalet, Badalona, Cornellà, Santa Coloma, Terrassa, Sabadell, Manresa, Granollers, Mollet, Sant Cugat, Rubí, Vilanova, Vilafranca, Sant Boi, Viladecans, gava, el Prat, Castelldefels, Sitges, Masnou, Figueres, Mataró, Olot, Vic, Salt, Lloret, Blanes, Reus, Vendrell, Tortosa, Cambrils, Salou, Valls, etc.