Servei tècnic i reparació de Plotters HP a Barcelona, Catalunya

A Telecon Printing Solutions dins dels serveis que ofereix el nostre servei tècnic, realitzem la reparació de plotters hp a Barcelona i la resta de Catalunya per solucionar problemes comuns i específics d'aquest tipus d'equips d'impressió.

Imatge logotip HP

Dins de la gamma de plotters de HP treballem amb els diferents equips i gammes de la marca, com ara:

  • Els equips dedicats a arquitectura i impressió de plànols, com els HP Designjet T520, T920, T1200, T1300, T1500, T2300 o T7100, etc.
  • Els equips exclusius d'empreses de disseny gràfic i la impressió de fotografia professional, com ara: HP designjet Z2100, Z3200, Z5200, Z6200, etc.
  • També hi ha els equips d'impressió gran format que s'utilitzen per a la reproducció en copisteries i impremtes.
  • D'altra banda, cal indicar que els equips més comuns que els clients tenen són els models de Plotter HP 500, 800, 1050C i 1100.

Imatge de Plotter HP color negre

Dins dels problemes comuns que requereixen la intervenció del servei tècnic de Telecon Printing Solutions estan:

  • Substitució de la corretja de transmissió del plotter.
  • Canvi dels grups de neteja de l'equip.
  • Neteja i / o substitució dels capçals d'impressió.
  • Fallades en la circuiteria interna del plotter.
  • Problemes amb la font d'alimentació per sobrecàrregues elèctriques, talls de llum i altres causes.
  • Canvi de consumibles o peces del plotter per finalització de la seva vida útil, cal comentar que molts dels elements de l'equip tenen una vida limitada que suposa el seu canvi de tant en tant o en un nombre determinat d'impressions.

Des del Servei Tècnic de Telecon Printing Solutions també gestionem la reparació de plotters HP a domicili, on el nostre personal es desplaça a les seves instal·lacions per reparar l'equip al seu domicili, o bé en cas necessari traslladar el plotter a les nostres instal·lacions.

Per més informació contacti amb Telecon Printing Solutions mitjançant el nostre formulari de servei tècnic o el nostre formulari de contacte, també pot contactar-nos per telèfon.

Imatge del telèfon de contacte amb el servei tècnic de Telecon Printing Solutions: 932 289 110

A Telecon Printing Solutions oferim servei tècnic de Plotters HP a Barcelona ciutat i la resta de Catalunya (a les províncies de Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona), amb desplaçament a les diferents localitats d'aquestes províncies com són: Hospitalet, Badalona, Santa Coloma de Gramanet, Cornella, Manresa, Terrassa, Sabadell, Mataró, Vilanova i la Geltrú, Vilafranca del Penedés, Granollers, Mollet, Sant Cugat, Rubí, Sant Boi, Viladecans, Gavà, El Prat de Llobregat, Castelldefels, Sitges, Reus, Vendrell, Tortosa, Cambrils, Salou, Valls, Figueres, Olot, Vic, Salt, Lloret, Blanes, etc.