Servei tècnic i reparació de impressores HP a Barcelona

A Telecon Printing Solutions dins del catàleg de serveis que ofereix el nostre servei tècnic, realitzem la reparació d'impressores hp a Barcelona ciutat i a la resta de Catalunya, el nostre equip aconsegueix solucionar els problemes comuns i avançats que tenen les impressores.

Imatge del Logo de reparació de impressores HP

Dins de la gamma d'impressores de HP treballem amb els diferents equips i gammes de la marca, com ara:

 • Gamma d'impressores de tinta, com les impressores HP Deskjet 460, 9800, HP OfficeJet K550, K850, HP Business InkJet 2300 i 2800 i tot el catàleg d'impressores de tinta de HP.
 • Gamma d'impressores de làser monocrom domèstiques o per a petits grups de treball, com són les HP LaserJet LJ 1020, LJ 1022, LJ 1160, LJ P2015, LJ 2410, LJ P3005.
 • Impressores de làser monocrom per a oficina, com les HP LaserJet LJ 4250, LJ 4350, LJ 5200, LJ 9040, LJ 9050 i tota la gamma d'impressores de la gamma LaserJet Pro
 • Gamma d'impressores de làser color per a oficina, com les HP Color LaserJet 2600, 3000, 3600, 3800, HP Color LaserJet 4700, 5550, 9500 i tota la gamma Color LaserJet.

Imatge de impressora Làser HP

 • També treballem amb impressores avançades multifuncionals amb funcions d'escaneig i fax.
 • D'altra banda, el servei tècnic també ofereix reparació de grans equips d'impressió o plotter HP, per a més informació d'aquest tipus d'equips pot accedir a la seva pàgina específica aquí.

Tipus de reparacions de les impressores HP

Tot i que la llista de tipus de problemes que requereixen l'actuació del servei tècnic per a impressores HP de Telecon Printing Solutions és llarga, a continuació resumim els problemes més comuns amb els equips de HP:

Problemes de desgast de peces i consumibles de les impressores:

 • Amb el temps les impressores com tots els equips de tecnologia que tenen elements mecànics, tenen la necessitat de nous recanvis o canviar peces en l'equip per haver aconseguit la fi del cicle de vida dels consumibles, de la mateixa manera que els cotxes necessiten canviar les rodes cada certs quilòmetres, les impressores requereixen recanvis per a peces de desgast com la banda de transferència, el rodet de càrrega, el fusor, el pot residual, etc.
 • Errors en les plaques o circuits interns de control i procés de la impressora
 • Fallades en la font d'alimentació de l'equip, errors derivats normalment per problemes amb la xarxa elèctrica, amb per exemple pujades de tensió de la mateixa.

Problemes de configuració i utilització de les impressores:

 • Revisió i resolució de problemes d'impressió en xarxa local via Ethernet o WIFI, molt comú en les empreses que algun equip o impressora tingui problemes per imprimir en Xarxa
 • Configuració dels controls i solucions associades al tauler de control de la impressora, o de les solucions de programari associades a l'equip d'impressió.
 • Resolució de problemes amb drivers i actualitzacions de programari.
 • Creació de grups i configuració d'usuaris associats a l'equip d'impressió, tot això associat a la xarxa de l'empresa.
 • Excel·lent ajuda en remot amb un primer nivell de qualitat, per gestionar problemes base com són els embussos de paper a les safates d'entrada i els problemes derivats de la qualitat de la impressió.

Amb tot això, des del servei tècnic de Telecon Printing Solutions gestionem la reparació de la seva impressora HP per a tots els tipus de problemes o errors que es pugui trobar amb el seu equip.

Des del Servei Tècnic de Telecon Printing Solutions també gestionem la reparació d'impressores HP a domicili, on el nostre personal es desplaça a les seves instal·lacions per reparar l'equip al seu domicili o bé, si el tipus de reparació ho requereix traslladar la impressora a les nostres instal·lacions.

Per més informació contacti amb Telecon Printing Solutions mitjançant el nostre formulari de més informació o el nostre formulari de contacte, també pot contactar-no per telèfon.

Imatge de contacte amb Telecon Printing Solutions, al telèfon 932 289 110

A Telecon Printing Solutions oferim reparació d'impressores HP a Barcelona ciutat i la resta de Catalunya (a les províncies de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona), amb desplaçament a les diferents localitats d'aquestes províncies com són: Hospitalet de Llobregat, Cornella, Sant Boi, Viladecans, Gavà, el Prat, Castelldefels, Vilanova, Vilafranca, Sitges, Badalona, Santa Coloma, Mataró, Manresa, Terrassa, Sabadell, Granollers, Mollet, Sant Cugat, Rubí, Figueres, Olot, Vic, Salt, Lloret, Blanes , Reus, Vendrell, Tortosa, Cambrils, Salou, Valls, etc.