Servei tècnic i reparació de fotocopiadores Lexmark a Barcelona

A Telecon Printing Solutions som distribuïdors oficials de l'empresa Lexmark a Barcelona, estem especialitzats en la reparació de fotocopiadores Lexmark i oferim servei tècnic a Barcelona i la resta de Catalunya.

Imatge Logo Lexmark

Models de fotocopiadores Lexmark que reparem

Dins de Telecon treballem amb tots els models de fotocopiadores Lexmark que hi ha actualment al mercat i també oferim servei per als models de fotocopiadores més antics i ja descatalogats, per exemple dins de la gamma de fotocopiadores Lexmark que treballem hi ha els models de fotocopiadores per a oficina :

 • Equips en BN Lexmark X650, X652, X654, X658.
 • Equips en Color Lexmark X730, X748, X792.
 • Equips multifunció en Blanc i negre com Lexmark MX810, MX811, MX812, MX611, MX511, etc.
 • Fotocopiadores més antigues com els models de les gammes C500 i la gamma C700.

Imatge fotocopiadora Lexmark

Però, com es va dir anteriorment no importa el model, tipus de fotocopiadora ni antiguitat, si són equips monocrom o color, o si són models en format A4 o A3, ja que des de l'equip tècnic de Telecon Printing Solutions reparem tots els models de fotocopiadores Lexmark.

Tipus de reparacions que requereixen les fotocopiadores Lexmark

Hi ha multitud d'errors i diversos errors que poden patir les fotocopiadores pel seu ús, però entre els problemes o causes més comuns que reparem en el servei tècnic Lexmark de Telecon Printing Solutions estan:

Problemes de maquinari, per l'antiguitat i desgast de les fotocopiadores:

 • Embussos de paper en les diferents safates de l'equip (safates d'entrada i sortida).
 • Problemes amb la font d'alimentació per pujades de tensió a la xarxa elèctrica que abasteix l'empresa.
 • Errors en plaques de control, i circuits interns de la fotocopiadora.
 • Problemes d'impressió derivats d'errors en el fusor làser i altres elements
 • Empitjorament de la qualitat de les impressions de la fotocopiadora per problemes amb la càrrega de tòner.
 • Necessitat de recanvi de peces pel desgast aquestes, que requereixen un canvi de tant en tant per final de la seva vida, entre aquestes peces tenim el fusor, les bandes i rodets de transferència, rodets de càrrega, pot residual, etc .

Problemes de configuració i ús diari de les fotocopiadores:

 • L'equip no funciona a la xarxa de l'empresa, es realitza la revisió i la resolució de problemes d'impressió a la xarxa local o wifi de la seva empresa.
 • Configuració dels usuaris que han de treballar amb l'equip dins de la xarxa de l'empresa, amb la creació de permisos i grups d'impressió.
 • Millora de la qualitat de la impressió mitjançant la configuració de les propietats de la fotocopiadora.
 • La fotocopiadora no escaneja documents amb destinació a una carpeta de la xarxa de l'organització, o amb destinació a un correu electrònic.
 • Reparació d'errors en el sistema de fax, per als equips que disposin d'aquesta funció opcional i tinguin algun problema d'enviament i recepció de faxos.
 • Configuració i programació del tauler de control associat a l'equip.

En definitiva, en el servei tècnic de Telecon Printing Solutions gestionem la reparació de la seva fotocopiadora Lexmark en tots els errors que es pugui trobar amb el seu equip.

Telecon també ofereix desplaçament a casa del client, o si el tipus de problema a solucionar ho requereix es trasllada la fotocopiadora a les nostres instal·lacions centrals de Barcelona.

Per més informació contacti amb Telecon Printing Solutions a través del nostre formulari de més informació (aquí) o el nostre formulari de contacte, també por contactar-nos per telèfon.

Imatge telèfon servei tècnic Telecon Printing Solutions: 932 289 110

Telecon Printing Solutions oferim el servei tècnic de fotocopiadores Lexmark a la província de Barcelona i també a Tarragona, Lleida i Girona i les seves respectives localitats: Hospitalet, Badalona, Cornellà, Santa Coloma, Terrassa, Sabadell, Manresa, Granollers, Mollet, Sant Cugat , Rubí, Vilanova, Vilafranca, Sant Boi, Viladecans, Gavà, el Prat, Castelldefels, Sitges, Reus, Vendrell, Tortosa, Cambrils, Salou, Valls, Masnou, Figueres, Mataró, Olot, Vic, Salt, Lloret, Blanes, etc .