Servei tècnic i reparació de fotocopiadores HP a Barcelona

A Telecon Printing Solutions dins de la llista de marques que treballa el nostre servei tècnic, realitzem la reparació de fotocopiadores HP a Barcelona ciutat i a la resta de Catalunya.

Imatge del logo de HP

El nostre equip tècnic soluciona els problemes d'impressió, digitalització i configuració que tenen les fotocopiadores multifuncionals HP en les seves diferents funcions disponibles: ja siguin d'impressora, fotocopiadora, escàner o fax.

Models de fotocopiadores multifuncionals HP

A TPS reparem tots els models de fotocopiadores HP que existeixen, tant els més antics com els més nous, els equips es poden dividir en 2 gammes de productes com són les multifuncionals domèstiques o de petits grups de treball i les fotocopiadores multifuncionals més grans dedicades a grups de treball o departaments d'empreses, així tenim:

 • Dins de la llista de fotocopiadores multifuncionals HP domèstiques o per a petits grups tenim els equips: HP OfficeJet 6310, 7310, 7410, HP color Laserjet CM1015, CM1017, 2820, 2840, HP Laserjet M1005, 3050, 3052, 3055, 3380, 3390,
 • En l'apartat de fotocopiadores dedicades a les empreses o departaments, tenim els equips HP laserjet M3027, M3035, M4345, 4730, M5025, M5035, 9040, 9050, 9500.

Imatge de fotocopiadora HP

Tipus de reparacions

Entre les diferents causes o problemes més comuns que requereixen de la intervenció del servei tècnic de Telecon Printing Solutions estan:

Problemes de configuració o ús de les fotocopiadores HP:

 • Embussos de paper en les diferents safates de l'equip.
 • Qualitat de la impressió de la fotocopiadora.
 • L'equip no escaneja o imprimeix dins de la xarxa domèstica o de l'empresa.
 • Configuració de les funcions del panell de control de l'equip multifuncional.
 • Configuració dels servidors d'impressió associats a la fotocopiadora, creació d'usuaris i control de seguretat d'impressió dels usuaris.

Problemes de desgast de les fotocopiadores HP:

 • Problemes diversos d'impressió o còpia, a causa d'errors en els fusors o calibratge dels capçals, segons es tracti de fotocopiadores làser o tinta respectivament.
 • Pujades de tensió a la xarxa elèctrica que utilitza la fotocopiadora, que poden derivar en sobrecàrregues i errors amb la font d'alimentació de l'equip.
 • Necessitat de recanvis pel desgast de peces causa de trencament de les mateixes o per la finalització del cicle de vida de les peces, algunes de les peces de les fotocopiadores que necessiten de recanvis de tant en tant degut al desgast són per exemple: els fusors, bandes i rodets de transferència, rodets de càrrega, pot residual, etc.
 • Errors en plaques de control i procés de l'equip.
 • Errors en els circuits interns de la fotocopiadora.

Des del servei tècnic de Telecon Printing Solutions gestionem la reparació de la fotocopiadora HP sense importar el problema o error que tingui el seu equip, també gestionem la reparació de fotocopiadores HP a domicili amb desplaçament a les seves instal·lacions per reparar l'equip.

Per més informació contacti amb Telecon Printing Solutions a través del nostre formulari de més informació o el nostre formulari de contacte, també pot contactar per telèfon.

Telèfon servei tècnic Telecon Printing Solutions: 932 289 110

A Telecon Printing Solutions oferim el servei de reparació de fotocopiadores HP a Barcelona i la resta de Catalunya (a les províncies de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona), amb desplaçament a les localitats d'aquestes províncies com poden ser: Badalona, Santa Coloma, Hospitalet, Cornella, Sant Boi, el Prat de llobregat, Viladecans, Gavà, Castelldefels, Sitges, Vilanova, Vilafranca, Manresa, Terrassa, Sabadell, Granollers, Mollet, Sant Cugat, Rubí, Mataró, Olot, Vic, Salt, Figueres, Lloret , Blanes, Tortosa, Cambrils, Salou, Reus, Vendrell, Valls, etc.