Servei tècnic i reparació de fotocopiadores Brother a Barcelona

A l'equip de Telecon Printing Solutions dins de l'àmplia gamma de primeres marques que dominem, estem altament especialitzats en la reparació de fotocopiadores Brother, i oferim un servei tècnic de qualitat per a les fotocopiadores Brother a Barcelona i la resta de Catalunya.

Logo Servei Tècnic Brother a Barcelona

Models de fotocopiadores Brother que reparem

Des de Telecon Printing Solutions realitzem la reparació de tots els models de fotocopiadores Brother, tant els models més antics com els equips més nous, no importa la mida o el tipus de fotocopiadora a reparar, alguns exemples de fotocopiadores Brother que reparem des TPS estan:

 • Fotocopiadores Brother làser monocrom format A4, com els models: DCP-1510, DCP-7055, DCP-7060, DCP-7065, DCP-8110, DCP-8250, MFC-1810, MFC-7360, MFC-7460, MFC-7860, MFC-8510, MFC-8520, MFC-8950.
 • Fotocopiadores Brother làser color en format A4, com els models:DCP-9020, DCP-9055, DCP-9270, MFC-9140, MFC-9340, MFC-9460, MFC-9465, MFC-9970, MFC-9330.
 • També els models més antics de fotocopiadores Brother, com són: MFC-990, MFC-J6710, MFC-8370, MFC-9120, MFC-J625, MFC-J6510, MFC-J430, MFC-6890, MFC-5895, MFC-J265, MFC-6490, MFC-7320, MFC-5890, MFC-8460, DCP-9010, DCP-8070, DCP-8110, etc.

Imatge de fotocopiadora Brother

Tipus de reparacions que amb més freqüència requereixen les fotocopiadores Brother

Entre els problemes més freqüents que requereixen la intervenció del servei tècnic de fotocopiadores Brother de Telecon Printing Solutions estan:

Problemes comuns quotidians de l'ús diari de les fotocopiadores Brother, entre aquests problemes ens trobem amb:

 • Problemes d'escaneig o impressió dins de la xarxa local de l'empresa.
 • Problemes de configuració de la fotocopiadora a la xarxa WIFI de l'empresa.
 • Configuració de la fotocopiadora i les seves funcions comunes.
 • Configuració dels usuaris i la seguretat dels treballs enviats a la fotocopiadora per a la seva impressió.
 • Embussos de paper a les safates d'entrada i sortida de la fotocopiadora.
 • Empitjorament o mala qualitat en les impressions de l'equip.

D'altra banda, com les fotocopiadores són elements que amb el temps pateixen desgast, també ens trobem amb problemes de desgast de peces, entre aquests tenim:

 • Problemes d'impressió o còpia, a causa d'errors en els fusors o altres elements en les fotocopiadores làser.
 • Sobrecàrregues de tensió a causa de pujades a la xarxa elèctrica que alimenta la fotocopiadora, aquests problemes poden derivar en errors en la font d'alimentació de la fotocopiadora.
 • Amb el temps, cal canviar consumibles o peces causa de trencament de les mateixes, algunes parts de les fotocopiadores que necessiten recanvis de tant en tant pel desgast són per exemple: els fusors, bandes i rodets de transferència, rodets de càrrega, pot residual, etc.
 • És menor freqüent, però també ens podem trobar amb errors en els circuits i plaques internes de control i procés de la fotocopiadora Brother.

Com podeu veure, des del servei tècnic Brother de Telecon Printing Solutions realitzem totes les actuacions necessàries per a la reparació del seu fotocopiadora Brother per a tots els problemes o errors que es pugui trobar amb el seu equip d'impressió.

Telecon Printing Solutions ofereix, si el client ho desitja desplaçament a domicili, o en cas necessari pel tipus de problema a solucionar o per desig del client es gestiona el trasllat de la fotocopiadora a les nostres instal · lacions de Barcelona per a la seva reparació.

Per a més informació contacti amb TPS a través del nostre formulari de més informació o el nostre formulari de contacte, també pot contactar per telèfon.

Telèfon Servei Tècnic Telecon Printing Solutions: 932289110

A Telecon Printing Solutions oferim servei tècnic de fotocopiadores Brother a la província de Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona i les seves respectives localitats: a més de les capitals de província com Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona, també actuem en les poblacions de l'Hospitalet de Llobregat , Badalona, Cornella de Llobregat, Santa Coloma de Gramanet, Terrassa, Sabadell, Manresa, Granollers, Mollet, Sant Cugat del Vallès, Rubí, Vilanova i la Geltrú, Vilafranca del Penedès, Sant Boi de Llobregat, Viladecans, Gavà, el Prat de Llobregat, Castelldefels, Sitges, Masnou, Figueres, Mataró, Olot, Vic, Salt, Lloret, Blanes, Reus, el Vendrell, Tortosa, Cambrils, Salou, Valls, etc.