Servei tècnic i reparació de fax Samsung a Barcelona

Des del servei tècnic de Telecon Printing Solutions amb àmplia experiència en el món del fax, oferim la reparació de fax Samsung a Barcelona ia la resta de Catalunya.

Imatge logo Samsung

El departament tècnic de Telecon repara qualsevol model de fax Samsung des d'aquells integrats en equips multifunció als faxos dedicats.

Reparem tant els models actuals com el Fax Samsung SF-760P o els ja descatalogats com el SF-650.

Imatge de fax Samsung FS-760P

Tipus de reparacions que necessiten els fax Samsung

Hi ha diversos problemes o avaries que poden requerir la intervenció del servei tècnic de Telecon Printing Solutions. Dins dels més habituals trobem:

Reparacions generals

  • Errors de la font d'alimentació. Poden tenir el seu origen en la pròpia font o ser conseqüència d'una fallada en la xarxa elèctrica.
  • Problemes electrònics en circuits o plaques del fax Samsung

Reparacions relacionades amb la impressió

  • Problemes en recuperar el paper de la safata d'alimentació o embussos durant el recorregut del paper a través del sistema d'impressió.
  • Problemes amb la qualitat de la impressió o fallades de la mateixa.
  • Reparacions que tenen com a origen les peces del fax Samsung. Bé sigui per deteriorament o per haver arribat a la fi de la vida útil de les mateixes. Capçals, fusors, rodets, etc. són exemples d'aquest últim grup.

Reparacions relacionades amb les comunicacions

  • Són comuns les reparacions de fax Samsung que tenen com a origen la línia telefònica a la qual es connecta el fax i que provoquen desconnexions.
  • Problemes relacionats amb el marcatge que impedeixen la correcta comunicació i enviament del fax.
  • Errors diversos tant en l'enviament com la recepció que poden tenir un origen tant en el maquinari com en la configuració de l'equip.

Independentment del seu problema o avaria amb el seu fax Samsung, Telecon printing Solutions la gestionarà desplaçant a domicili per solucionar in situ o traslladant el fax al nostre servei tècnic ubicat a Barcelona

Per a més informació contacti amb Telecon Printing Solutions a través del nostre formulari de més informació o el nostre formulari de contacte, també pot posar-se en contacte per telèfon.

Telèfon Servei Tècnic Telecon Printing Solutions: 932.289.110

A Telecon Printing Solutions posem a la seva disposició el nostre servei tècnic de fax Samsung a Barcelona ciutat i la resta de Catalunya en les províncies de Barcelona, Lleida, Tarragona i Girona i també en les seves respectives localitats, com per exemple: Badalona, Santa Coloma de Gramenet, l'Hospitalet de Llobregat, Cornella de Llobregat, Terrassa, Sabadell, Manresa, Granollers, Mollet del Vallès, Granollers, Sant Cugat del Vallès, Rubí, Sant Boi de Llobregat, Viladecans, Gavà, el Prat de Llobregat, Castelldefels, Sitges, Vilanova i la Geltrú, Vilafranca del Penedès, Reus, el Vendrell , Tortosa, Cambrils, Salou, Valls, Mataró, Figueres, Olot, Vic, Lloret, Platja d'Aro, Palamós, Blanes, etc.