Servei tècnic i reparació de fax Brother a Barcelona

A Telecon Printing Solutions dins del nostre servei tècnic, tenim àmplia experiència en la reparació de fax Brother i oferim servei a Barcelona i la resta de Catalunya.

Imatge del logo de Brother

Models de fax Brother

A Telecon realitzem la reparació de tots els models de fax Brother que hi ha al mercat, tant els fax més antics i descatalogats com els més nous encara presents en el mercat, dins de la gamma de fax que reparem per exemple estan:

 • Els models de fax actuals de gamma mitjana amb tecnologia làser per a oficines com són els equips Brother Fax 2840, 2845 i 2940. També el model de gamma professional de fax Brother 8360P.
 • Dins de l'entorn domèstic treballem amb els fax per transferència tèrmica, com els actuals Fax Brother tèrmic T104 i T106.
 • A la llista d'equips recentment descatalogats, tenim els equips de fax làser Brother Fax 2820, 2825 i 2920.
 • En els equips de fax més antics de Brother treballem amb els equips Fax-1030e i 1020e, també els models 1560, 1360 i el 8070 que són els que més peticions demanen pel volum de vendes que van tenir aquests models. Tot i així, no importa el antic que sigui el model de fax per Telecon Printing Solutions, ja que reparem tota la gamma de fax Brother.

Imatge de un fax brother

Tipus de reparacions que necessiten els fax Brother

Entre els diferents problemes i errors més comuns que poden succeir en els equips de fax i que requereixen d'una intervenció del servei tècnic de Telecon Printing Solutions estan:

Problemes generals:

 • Errors de la font d'alimentació, a causa de problemes amb la xarxa elèctrica o altres causes.
 • Errors en plaques i circuits de l'equip de fax.

Problemes de la tecnologia d'impressió:

 • Embussos de paper i problemes amb l'alimentador de fulls.
 • Errors d'impressió i problemes amb la qualitat de la impressió.
 • Necessitat de recanvis de peces per fi del cicle de vida de les peces, com ara: capçals d'impressió, fusor, bandes de transferència, rodet de transferència, injectors, etc.

Problemes de comunicacions:

 • Hi ha problemes de desconnexió en la comunicació amb la línia telefònica
 • Hi ha problemes de marcat per a l'enviament de fax.
 • Configuració de la llibreta d'adreces de números de fax.
 • Errors diversos en l'enviament i la recepció de fax.

Com podeu veure, no importa quin sigui el problema de la seva Brother ja que des Telecon Printing Solutions gestionem tots els tipus d'avaries per reparar el seu fax, tot això amb desplaçament al domicili del client o amb el trasllat de fax a les nostres instal·lacions de Barcelona.

Per més informació contacti amb Telecon Printing Solutions mitjançant del nostre formulari de més informació o el nostre formulari de contacte, també pot contactar-nos per telèfon.

Imatge amb el telèfon del servei tècnic de fax brother de Telecon Printing Solutions: 932 289 110

Telecon Printing Solutions oferim servei tècnic de fax Brother a Barcelona ciutat i la resta de Catalunya en les províncies de Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona i les seves respectives localitats: Hospitalet, Badalona, Santa Coloma, Cornella, Terrassa, Sabadell, Manresa, Granollers , Mollet, Sant Cugat, Rubí, Vilanova, Vilafranca, Sant Boi, Viladecans, Gavà, el Prat, Castelldefels, Sitges, Mataró, Figueres, Olot, Vic, Lloret, Platja d'aro, Palamós, Blanes, Reus, Vendrell, Tortosa , Cambrils, Salou, Vila-seca, Valls, etc.