Servei tècnic i reparació d'impressores Samsung a Barcelona

A Telecon Printing Solutions com a empresa especialista en impressores, oferim la reparació d'impressores Samsung mitjançant l'equip d'experts del nostre servei tècnic.

Imatge Logo Samsung

Models d'impressores Samsung

A Telecon Printing Solutions realitzem la reparació de tots els tipus d'impressores Samsung que existeixen, tant els equips d'impressió en tinta com els d'impressió làser, en color o monocrom i també independentment de si són els equips més antics o els més nous, per citar alguns models d'impressores Samsung que reparem estan:

 • Les impressores Samsung Laser color com els models Samsung CLP-360 i CLP-365. També els models més antics com la impressora Samsung CLP-300, CLP-310, CLP-315, CLP-320, CLP-325, CLP-620 i en definitiva tota la gamma CLP.
 • També reparem els equips Samsung en format Laser monocrom (BN) com les Samsung SL-M2022 i SL-M2625. També es treballa amb models com les impressores Samsung Laser monocrom ML-1610, ML-1640, ML-1660, ML-2010R, ML-2160, ML-2510 i la resta de la gamma ML de Samsung.
 • Dins de les impressores multifuncionals de Samsung la gamma d'impressores multifuncionals com la SCX 3400 i tota la gamma SCX.
 • En el format d'impressores d'injecció de tinta de Samsung, reparem entre d'altres els models d'impressora FX-4000, FX-4100, FX-4200, SF-3000, SF-4100, SF-4500C, SF-4200, SF-4000 i en definitiva tots els productes de les gammes FX i SF.

Imatge d'impressora Samsung

Tipus de reparacions de les impressores Samsung

Entre les causes més comuns que requereixen la intervenció del servei tècnic Samsung de Telecon Printing Solutions estan:

Problemes de desgast del hardware de la impressora:

 • Errors amb l'alimentació de l'equip, procedents de problemes amb la xarxa elèctrica per pujades de tensió.
 • Desgast de peces de la impressora per haver finalitzat el cicle de vida o trencament de les mateixes, peces com: fusor, kit de transferència, kit de càrrega, pot residual, etc.
 • Errors interns en les plaques o circuits que produeixen errors en la impressora.

Problemes de configuració i utilització de les impressores:

 • Embussos de paper a l'interior de la impressora.
 • Mala qualitat de la impressió.
 • Problemes d'impressió a la xarxa local o wifi de l'empresa.
 • Configuració dels usuaris associats a la impressora, a nivell del propi equip i en un servidor d'impressió a la xarxa de l'oficina.

Des del servei tècnic de Telecon Printing Solutions gestionem la reparació de la impressora Samsung a totes les causes d'errors o possibles problemes.

TPS proporciona en cas desitjat el servei amb desplaçament d'un tècnic especialista al domicili del client, també es gestionen les avaries a reparar amb el trasllat de la impressora a les nostres instal·lacions de Barcelona.

Per a més informació podeu contactar amb Telecon Printing Solutions mitjaçant el nostre formulari de més informació o bé el nostre formulari de contacte, també ens pot contactar per telèfon.

Imatge del telèfon del servei tècnic de Telecon Printing Solutions: 932 289 110

Des de Telecon Printing Solutions oferim servei tècnic d'impressores Samsung a la província de Barcelona i també a les províncies de Tarragona, Lleida i Girona i les seves respectives localitats: Hospitalet de llobregat, Badalona, Cornella de llobregat, Mataró, Figueres, Reus, Tortosa, Vilanova i la geltrú, Terrassa, Sabadell, Manresa, Santa Coloma de gramanet, Granollers, Mollet, Sant Cugat del Vallès, Rubí, Vilafranca, Sant Boi de llobregat, Viladecans, Gavà, el Prat de llobregat, Castelldefels, Sitges, Olot, Vic, Salt, Lloret, Blanes, Vendrell, Cambrils, Salou, Valls, etc.