Servei tècnic i reparació d'impressores Ricoh a Barcelona

A Telecon Printing Solutions com a empresa distribuïdora oficial de la marca Ricoh, estem altament especialitzats en la reparació d'impressores Ricoh i en aquest sentit posem a disposició dels nostres clients de Barcelona i la resta de Catalunya el nostre expert servei tècnic.

Imatge Logo Ricoh

Models d'impressores Ricoh

A TPS reparem tota la gamma de models d'impressores Ricoh que existeixen, tant els equips d'impressió més antics com els més nous, els equips en color o BN (blanc i negre) i el format de l'equip tant si és format A4 o format A3, per citar alguns models d'impressores Ricoh que reparem estan:

  • Els models d'impressores Laser Ricoh més antics en formats color com els models Ricoh Aficio SP C820DN i SP C821DN entre d'altres.
  • També els models antics en format monocrom (BN) com les Ricoh SP100 i la SP3400N.
  • Pel que fa a les impressores noves es treballa amb tot el catàleg actual d'impressores Ricoh, que pot trobar aquí. Entre els models més destacats podem citar la Ricoh SP3500N i la SP5200DN.

Però, com es va dir anteriorment no importa el model, tipus d'impressora ni antiguitat, ja que a Telecon Printing Solutions reparem tots els models d'impressores Ricoh.

Imatge impresora Ricoh

Tipus de reparacions de les impressores Ricoh

Els problemes o causes que amb més freqüència requereixen del servei tècnic Ricoh per a impressores de Telecon Printing Solutions estan:

Problemes de hardware, per ús i desgast de la impressora:

  • Problemes amb la font d'alimentació de l'equip, procedents de problemes amb la xarxa elèctrica o altres causes.
  • Necessitat de nous recanvis o peces a la impressora per haver arribat al límit en el seu cicle de vida o per trencament dels mateixos, hi ha elements de les impressores que tenen un temps de vida limitat, peces com poden ser: el fusor, la banda de transferència, la banda de càrrega, el pot residual, etc.
  • Errors en les plaques o circuits interns de la impressora.

Problemes de configuració i ús diari de les impressores:

  • Embussos de paper a les safates de la impressora.
  • Empitjorament de la qualitat de la impressió.
  • La impressora no imprimeix correctament en els equips connectats en xarxa, resolució de problemes d'impressió a la xarxa local o wifi de l'oficina.
  • Creació de comptes d'usuari associats a un servidor d'impressió, dins de la xarxa de l'empresa.

Com hem indicat, des del servei tècnic de TPS es gestiona la reparació de la impressora Ricoh en tots els possibles problemes o errors que puguin existir en els equips d'impressió.

Telecon ofereix, si el client així ho desitja, desplaçament d'un tècnic especialista al domicili del client o en cas contrari per desig del client o pel tipus de problema a reparar es trasllada la impressora a les nostres instal·lacions de Barcelona.

Per més informació contacti amb Telecon Printing Solutions a través del nostre formulari de més informació o també mitjançant el nostre formulari de contacte, també pot contactar per telèfon amb Telecon Printing Solutions.

Imatge del telèfon del servei tècnic de impressores Ricoh de Telecon Printing Solutions: 932 289 110

A Telecon Printing Solutions oferim servei tècnic d'impressores Ricoh a la província de Barcelona i també a Tarragona, Lleida i Girona i les seves respectives localitats: Hospitalet, Badalona, Cornellà, Santa Coloma, Terrassa, Sabadell, Manresa, Granollers, Mollet, Sant Cugat, Rubí, Vilanova, Vilafranca, Sant Boi, Viladecans, Gavà, el Prat, Castelldefels, Sitges, Masnou, Figueres, Mataró, Olot, Vic, Salt, Lloret, Blanes, Reus, Vendrell, Tortosa, Cambrils, Salou, Valls, etc.