Servei Tècnic Fotocopiadores, Impressores, Fax a Barcelona

TPS - Telecon Printing Solutions és una empresa ubicada a Barcelona amb un servei tècnic expert en la reparació de Impressores, Multifuncionals, Fotocopiadores, fax i Plotter. Treballem tant el Laser Color i monocrom com qualsevol dels altres formats d'impressió existents.

 Imatge Servei Tecnic Ricoh Barcelona
Servei Tecnic Ricoh Barcelona

 

Com a partner som un servei tècnic de fotocopiadores Ricoh, experts en la reparació de fotocopiadores i multifunció Ricoh Aficio i amb un ampli estoc de recanvis.

 

Imatge Servei Tecnic Lexmark Barcelona
Servei Tecnic Lexmark Barcelona

 

També som partner i servei tècnic d'impressores, fotocopiadores i multifuncional Lexmark. Amb un equip expert en la reparació d'impressores Lexmark.

 

A més dels nostres principals partners Ricoh i Lexmark, també oferim un expert servei tècnic per a la reparació de les següents marques: Oki, Philips, Samsung, Brother, Olivetti, Gestetner, Lanier, Nashuatec, HP.

El detall del nostre Servei Tècnic el desglossem segons els diferents tipus de màquina, així tenim:

Podeu accedir al nostre formulari de petició Servei Tècnic per demanar suport del nostre equip tècnic de TPS.

Imatge d'accés al Formulari Peticio asistencia servei tecnic

També pot contactar a través del nostre telèfon central de Servei Tècnic:

 Imatge telèfon contacte servei Tecnic TPS Barcelona. 932 289 110

La central del servei tècnic té base a les nostres instal.lacions de Barcelona, però donem servei a tot Espanya.


En treballar amb un parc multimarca el Servei Tècnic de TPS - Telecon Printing Solutions redueix i agilitza el temps de gestió en la reparació o actualització del seu parc d'impressió, al no haver de trucar a diversos proveïdors diferents segons el model d'equip disponible.

La marca de l'equip deixa de ser important, i el realment important són les necessitats de cada client i les solucions que des del Servei Tècnic de TPS aportem a cadascuna d'elles.

Així des TPS ens adaptem a les necessitats i entorn de cada client. Gestionem la seva actual parc d'impressió, mantenint i adaptant segons les seves necessitats.

Els nostres consultors són especialistes en consultories tècniques i de negoci. Analitzen la seva situació i li ofereixen la millor solució per a vostè i per la seva empresa