Servei Tècnic Fotocopiadores a Barcelona. Reparació Fotocopiadores

El Servei Tècnic expert de TPS-Telecon Printing Solutions és una divisió experta en la reparació de fotocopiadores.

El nostre Servei Tècnic de Fotocopiadores a Barcelona, ​​està especialitzat tant en les fotocopiadores Laser Color com en les monocrom (blanc i negre), també tenim experiència en els diferents tipus de format (A4,A3,...) i en fotocopiadores dúplex (doble cara).

No importa l' antiguitat de la seva actual fotocopiadora, el nostre Servei Tècnic de Fotocopiadores té experiència en treballar en la reparació de fotocopiadores des de fa més de 20 anys.

Dins de les fotocopiadores d'última generació tenim un ampli estoc de recanvis i línia directa diària amb els diferents fabricants, sent partners directes de Ricoh i Lexmark.

A més dels nostres principals partners Ricoh i Lexmark, també oferim un expert servei tècnic de fotocopiadores per a les següents marques: Oki, Philips, Samsung, Brother, Olivetti, Gestetner, Lanier, Nashuatec, Infotec, HP.

En la tasca de reparació de les fotocopiadores, el nostre servei tècnic analitza amb detall totes les parts de la seva fotocopiadora: fusors, targetes principals, processadors, memòria, codis, panell de control (touch panel), banc de tòner, leds, switches, power source (font d'alimentació),...Tot això perquè, a més de reparar la fotocopiadora s'obtingui un manteniment preventiu de la fotocopiadora amb una revisió completa per tal que aquesta funcioni com el primer dia.

Servei Tècnic Ricoh Aficio Servei Tècnic Ricoh Aficio Barcelona

Accedeixi al nostre formulari de petició Servei Tècnic per a demanar suport del nostre equip tècnic en la reparació de fotocopiadores.

Formulari Petició asistència Servei Tècnic fotocopiadora TPS

També pot contactar a través del nostre telèfon central de Servei Tècnic:

 Servei Tècnic contacte TPS Barcelona

El Servei Tècnic de TPS-Telecon Printing Solutions està ubicat a Barcelona, però presta servei a tota Espanya.