Reparació Multifuncionals làser color de Ricoh, Lexmark, ...

A TPS-Telecon Printing Solutions tenim un ampli recorregut a la Reparació d' Multifuncionals Làser color de Ricoh, Lexmark, etc...

Els equips multifunció amb l'avanç de la tecnologia són equips d'impressió que s'han unificat moltes funcions que abans es realitzaven amb diferents equips: impressora, fotocopiadora, fax i escàner tot en un sol equip.

El nostre servei tècnic ubicat a Barcelona, ​​està especialitzat en la reparació de multifuncionals en tots el seu components, ja que som especialistes en impressores, fotocopiadores, fax i escàner.

Dins dels equips multifunció d'última generació tenim un ampli estoc de recanvis i línia directa amb els diferents fabricants sent partners directes de:

  • Ricoh
  • Lexmark

A més dels nostres principals partners Ricoh i Lexmark , també oferim un expert servei tècnic de fotocopiadores per a les següents marques: Oki, Philips, Samsung, Brother, Olivetti, Gestetner, Lanier, Nashuatec, Infotec, HP.

En la reparació de multifuncionals, el nostre servei tècnic sempre analitza amb detall totes les parts i funcions de l'equip multifuncional.

A part del control de les funcions bàsiques d'Impressió, Fax, Copia i escaneig. Es realitzen controls detallats d'injectors, processador, memòria, codis, panell de control, banc de tòner, power source (font d'alimentació), dialer, ...

L'objectiu de tot això és que a part de la reparació de la multifuncional, s'aconsegueix un manteniment preventiu de l'equip amb una revisió completa perquè aquest funcioni com el primer dia.

Accedeixi al nostre formulari de petició Servei Tècnic Multifuncional per demanar suport del nostre equip tècnic de TPS en la reparació de multifuncionals.

Formulario Peticion asistencia Servicio Tecnico multifuncional TPS

També pot contactar mitjançant el nostre telèfon central de Servei Tècnic:

 Servei Tècnic contacte TPS Barcelona

El Servei Tècnic de TPS-Telecon Printing Solutions està ubicat a Barcelona, pero dona servei a tot Espanya.