Reparació d'Impressores a Barcelona. Servei Tècnic

L'empresa TPS-Telecon Printing Solutions té un Servei Tècnic expert en la Reparació d'Impressores a Barcelona.

El nostre servei tècnic, està especialitzat en la reparació d'impressores làser color, però també tenim experiència i coneixements per a la reparació d'impressores matricials i de qualsevol altre tipus d'equip com poden ser els de cartutx de tinta.

No importa el tipus d'impressora ni l'antiguitat de la mateixa, el nostre Servei Tècnic té experiència en treballar en la reparació d'impressores a domicili des de fa més de 20 anys.

Dins de les impressores d'última generació tenim un ampli estoc de recanvis i línia directa diària amb els diferents fabricants sent partners directes de:

A més dels nostres principals partners Ricoh i Lexmark, també tenim experiència en la reparació d'impressores per a les següents marques:

En reparar la impressores, el nostre servei tècnic analitza amb detall totes les parts de la impressora: injectors, processador, memòria, codis, panell de control, banc de tòner, power source (font d'alimentació), calibrat, banding, ...

D'aquesta manera aconseguim, a més de la reparació de la impressora, un manteniment preventiu de l'equip amb una revisió completa perquè aquest funcioni com el primer dia.

Reparació d'impresores blanc i negre a barcelona Reparació d'impresores color a barcelona

Accedeixi al nostre formulari de petició Servei Tècnic Impressora per demanar suport del nostre equip tècnic de TPS en la reparació de Impressores.

Formulario Peticion asistencia Servicio Tecnico impresoras TPS

També pot contactar a través del nostre telèfon central de Servei Tècnic:

 Servei Tècnic contacte TPS Barcelona

El Servei Tècnic de TPS-Telecon Printing Solutions està ubicat a Barcelona, però presta servei a tot Espanya en la reparació d'impressores a domicili.