Oferta fotocopiadora multifuncional

Venda Multifuncional Ricoh MP 301SPF a Barcelona

Data de projecte: 
2014/10
Localitat (Zona): 
Barcelona
Equip / Servei: 
Ricoh MP 301SPF
Necessitat: 
Compra d'una multifuncional per a l'empresa
Solució aportada: 

Empresa especialitzada en la compra venda i lloguer d'immobles, contacta amb Telecon Printing Solutions interessant-se en l'adquisició d'una equip multifunció per a les seves oficines de Barcelona.

Els nostres especialistes parlen amb el client per determinar el volum de còpies, format i altres funcionalitats que poguessin requerir en el seu flux de treball habitual.

En base a aquesta informació, es descarta la possibilitat d'incorporar un equip color i A3 a causa del reduït nombre d'impressions d'aquestes característiques.

Se li proposa al client un equip multifunció Ricoh model MP 301SPF, un multifuncional amb impressió en blanc i negre i format DIN A4 amb totes les prestacions per satisfer les necessitats de l'oficina on s'instal·larà.

A més de les funcions de còpia i impressió, la multifuncional Ricoh els ofereix la possibilitat d'utilitzar les característiques d'escàner i fax incloses en l'equip, sempre necessàries dins del treball diari d'una empresa.

Un cop completada la venda de la multifuncional Ricoh, un membre del nostre servei tècnic es desplaça a l'oficina del client per instal·lar i configurar la nova multifuncional segons les preferències desitjades.

Premi aquí, per més informació de la multifuncional Ricoh MP 301SPF.

Temps d'execució: 
3 dies (venda i instal·lació)
Resultat Final: 
Nova multifuncional Ricoh MP 301SPF instal·lada i configurada
Imatge de Ricoh MP 301SPF de projecte de venda de multifuncional a Barcelona

Contactar aquí amb TPS – Telecon Printing Solutions per més informació.

També pot contactar a través del nostre Telèfon central d'Informació:

Servei Tècnic contacte Telecon Barcelona