Oferta fotocopiadora multifuncional

Venda i instal·lació d'una fotocopiadora Ricoh MP C400 a Barcelona

Data de projecte: 
2013/04
Localitat (Zona): 
Barcelona
Equip / Servei: 
Fotocopiadora Ricoh MP C400
Necessitat: 
Compra d'una fotocopiadora color
Solució aportada: 

Empresa dedicada als serveis industrials contacta amb el departament comercial de Telecon Printing Solutions per sol·licitar informació sobre la venda de fotocopiadores a color que permetin una bona velocitat tant d'escaneig com d'impressió.

Un dels nostres comercials parla amb el client per obtenir més informació sobre els requisits desitjats, l'entorn i tipus de treballs als quals es destinarà la fotocopiadora, etc.

A més de comentar els requisits de maquinari es parla sobre les despeses de manteniment de la fotocopiadora, nombre d'impressions, consumibles, etc.

El client ja disposa d'altres equips amb manteniment per part de Telecon Printing Solutions mitjançant el format de preu per còpia.

En base a tota aquesta informació, es realitza una proposta de venda d'una fotocopiadora Ricoh MP C400 color A4 capaç d'imprimir fins a 40 còpies per minut i escanejar fins a 30 imatges a color per minut ideal per cobrir el volum de l'oficina i per al seu ús com arxiu documental.

La fotocopiadora Ricoh MP C400 oferta inclou diverses safates d'entrada de paper que permeten emmagatzemar fins a 2300 fulls, evitant així que el personal hagi d'estar contínuament pendent d'afegir paper a la fotocopiadora.

S'ofereix al client un contracte de manteniment en el format preu per còpia, en el qual s'inclouen els consumibles (tòners) i els desplaçaments, intervencions i recanvis que pogués necessitar la fotocopiadora. Mitjançant aquest contracte de manteniment amb preu per còpia, el client s'evita preocupacions i li permet un estalvi considerable.

El client accepta la proposta de venda de fotocopiadora presentada per Telecon i s'estableix un dia per a instal·lació.

Els nostres tècnics es desplacen a les oficines on romandrà la fotocopiadora Ricoh MP C400 per a la instal·lació i configuració. Un cop finalitzada la intervenció, es realitzen proves d'impressió i de funcionament per confirmar que tot està correcte.

Finalment es realitza una petita formació per explicar el funcionament a una de les persones de contacte la qual s'encarregarà de formar els altres treballadors.

Temps d'execució: 
2 hores (desplaçament inclòs)
Resultat Final: 
Venda de fotocopiadora Ricoh MP C400 amb instal·lació inclosa
Imatge de fotocopiadora Ricoh MP C400

Contactar aquí amb TPS – Telecon Printing Solutions per més informació.

També pot contactar a través del nostre Telèfon central d'Informació:

Servei Tècnic contacte Telecon Barcelona