Oferta fotocopiadora multifuncional

Venda de fotocopiadores Ricoh MP C300 a Barcelona

Data de projecte: 
2012/11
Localitat (Zona): 
Barcelona
Equip / Servei: 
Ricoh MP C300
Necessitat: 
Renovar parc d'impressió i estalviar costos
Solució aportada: 

Empresa dedicada a la venda de productes i solucions industrials amb una de les seves seus Barcelona contacta amb Telecon Printing Solutions interessant per un pressupost per renovar el seu parc d'equips d'impressió i reduir les despeses que aquest genera.

Des del nostre departament comercial es parla extensament amb el client per conèixer més detalls sobre les necessitats i tipus de treball que porta a terme a les seves oficines.

A més de la renovació de fotocopiadores, es planteja al client la possibilitat de realitzar un estudi de costos de manera que pugui valorar els avantatges de les noves fotocopiadores en combinació amb un pagament per còpia.

Es fixa un dia per visitar les oficines i veure in situ el parlat i obtenir la informació necessària per a l'estudi de costos.

Amb tota la informació recopilada, es prepara una proposta ajustada a les necessitats del client. Hi destaca:

  • Reducció de despeses d'impressió gràcies al pagament per còpia (inclou consumibles, peces i desplaçaments).
  • Reducció del parc d'impressió. Se substitueixen fotocopiadores i impressores (total 15 equips) per les noves Ricoh MP C300 (8 unitats), la qual cosa permet una gestió més simplificada i un estalvi.
  • Pagament mensual. Gràcies a l'opció de rènting de fotocopiadores a 60 mesos, poden disposar dels últims equips sense haver d'abonar tot l'import en un pagament sinó en còmodes quotes mensuals.

Donades la númerosas avantatges respecte a la situació actual, el client accepta la proposta.

S'estableixen uns dies per a les instal·lacions i configuracions de les diverses fotocopiadores Ricoh a les plantes i departaments prèviament acordats.

A mesura aquestes estan instal·lades i configurades, es realitzen proves per confirmar el seu correcte funcionament i es forma el personal perquè sàpiguen utilitzar les funcions més habituals.

Temps d'execució: 
2 dies
Resultat Final: 
Fotocopiadores Ricoh venudes i instal·lades
Imatge de fotocopiadora Ricoh MP C300

Contactar aquí amb TPS – Telecon Printing Solutions per més informació.

També pot contactar a través del nostre Telèfon central d'Informació:

Servei Tècnic contacte Telecon Barcelona