Oferta fotocopiadora multifuncional

Venda de fotocopiadores Ricoh amb estudi de costos a Tarragona

Data de projecte: 
2011-10
Localitat (Zona): 
Tarragona
Equip / Servei: 
Fotocopiadores Ricoh MP C3501AD i Ricoh MP C300AD
Necessitat: 
Estudi de costos i compra de noves fotocopiadores
Solució aportada: 

Empresa dedicada a la distribució productes químics contacta amb Telecon Printing Solutions sol·licitant informació sobre la venda de fotocopiadores que puguin complir les necessitats dels seus departaments, tant a nivell de funcionalitats com en la càrrega de treball que han de suportar els equips, a més d'estar interessats en una reducció de les despeses destinades a impressió.

En una primera aproximació, els nostres comercials parlen amb el client sobre diverses opcions que li podrien interessar. Se li planteja la possibilitat de fer un estudi de costos per així comparar les despeses actuals amb l'estalvi que tindrien amb la compra de noves fotocopiadores i es presenta un exemple de contracte de manteniment amb l'opció de preu per còpia.

El client es mostra molt interessat pel que es concerta una visita a les instal·lacions per valorar in situ el que s'ha comentat i recopilar la informació necessària per a l'estudi de costos.

Un cop realitzada la visita s'inicia l'elaboració de l'informe de costos, on en base de les necessitats del client se li detallen les fotocopiadores que més s'adeqüen a l'empresa juntament amb l'estalvi que obtindrien respecte a la situació actual.

Per a l'elecció de les fotocopiadores, es tenen en compte tant funcionalitats especifiques necessàries per al flux de treball dels diversos departaments (grapat, safates addicionals, etc.), la càrrega de treball i l'estalvi (substituir petites impressores per una fotocopiadora poden aportar prestacions i reduir costos).

Es presenta la proposta al client i aquest l'accepta en vista de l'estalvi i avantatges que ofereix la mateixa. En detall, aquesta inclou la venda de dues fotocopiadores Ricoh MP C3501AD i una Ricoh MP C300AD que li permeten una impressió a color i monocrom de qualitat.

En la proposta s'inclou addicionalment un contracte de manteniment amb preu per còpia on el client paga per les impressions que realitza i té inclòs el tòner, reparació, desplaçament i substitució de peces de les fotocopiadores.

Un cop rebuts els equips, els nostres tècnics es desplacen amb ells a l'empresa del client i procedeixen a la instal·lació i configuració dels mateixos en els diferents departaments.

Finalment, es realitza una formació als usuaris sobre el funcionament de les fotocopiadores Ricoh instal·lades i les funcions més habituals.

Premi aquí per a més informació sobre fotocopiadores Ricoh de la sèrie MP C300

Temps d'execució: 
4 hores (desplaçament inclòs)
Resultat Final: 
Fotocopiadoras instal·lades i funcionant a ple rendiment
Imatge de fotocopiadora Ricoh Aficio MP C3501AD
Imatge de fotocopiadora Ricoh Aficio MP C300AD

Contactar aquí amb TPS – Telecon Printing Solutions per més informació.

També pot contactar a través del nostre Telèfon central d'Informació:

Servei Tècnic contacte Telecon Barcelona