Oferta fotocopiadora multifuncional

Venda de fotocopiadora Ricoh MP C4503SP a Barcelona

Data de projecte: 
2015/03
Localitat (Zona): 
Barcelona
Equip / Servei: 
Ricoh MP C4503SP
Necessitat: 
Adquirir una fotocopiadora professional A3 color per les seves oficines a Barcelona
Solució aportada: 

Empresa internacional amb servei de consultoría tecnologica i financera contacta des de la seva seu a Barcelona amb Telecon Printing Solutions sol·licitant informació sobre fotocopiadores professionals.

Un dels nostres comercials parla amb el client per poder recopilar la informació necessària per assessorar en la compra d'una fotocopiadora.

Segons el tipus de treball i volum del mateix, se li indica al client que necessita una fotocopiadora professional color amb format A3.

Se li recomana el model Ricoh MP C4503sp. Aquest model admet el format SRA3 per a algunes publicacions i plànols que necessiten imprimir en l'empresa.

A més, aquest model de fotocopiadores Ricoh permet velocitats de impressió de fins a 45 pàgines per minut, suficients per a la quantitat d'impressions i personal que faràn ús de la fotocopiadora.

L'equip inclou 3 safates de paper de 550 fulls per assegurar-se una llarga tirada d'impressions sense haver d'introduir paper contínuament. Aquest model admet ampliacions amb safates addicionals de fins 4700 fulles, així com acabats professionals en cas que en un futur tinguessin la necessitat.

S'inclou la possibilitat de pagament per rènting mitjançant quotes mensuals i una proposta de manteniment i cost per pàgina on queden inclosos: toner, mà d'obra, peces i recanvis.

L'oferta és acceptada pel client i es concerta un dia per dur a terme la instal·lació.

Els nostres tècnics instal·len i configuren la fotocopiadora en les oficines de l'empresa a Barcelona i s'encarreguen de formar el personal per a l'ús de les funcions més habituals.

Temps d'execució: 
3 hores (desplaçament inclòs)
Resultat Final: 
Fotocopiadora Ricoh MPC4503SP A3 color instal·lada i configurada
Imatge de fotocopiadora color A3 Ricoh MPC4503SP

Contactar aquí amb TPS – Telecon Printing Solutions per més informació.

També pot contactar a través del nostre Telèfon central d'Informació:

Servei Tècnic contacte Telecon Barcelona