Oferta fotocopiadora multifuncional

Venda de fotocopiadora Ricoh MP C4502 i impressores Lexmark ts654dn

Data de projecte: 
2013/01
Localitat (Zona): 
Barcelona
Equip / Servei: 
Fotocopiadora Ricoh MP C4502 i impressores Lexmark ts654dn
Necessitat: 
Comprar fotocopiadores noves
Solució aportada: 

Empresa especialitzada en serveis d'infraestructura i ubicada a Barcelona es posa en contacte amb Telecon Printing Solutions causa que necessiten comprar fotocopiadores noves, equips d'impressió tant de color com blanc i negre per a les seves oficines.

Sobre la base de la informació que facilita el client, es comenten diverses opcions que podrien adequar-se a les seves necessitats. Per a realitzar una proposta més ajustada es concerta una visita a les seves oficines per valorar les instal·lacions i acabar de comentar detalls i possibilitats.

Amb la informació recopilada de les converses i la visita a l'empresa del client es prepara un pressupost en el qual s'inclou la venda d'una fotocopiadora Ricoh MP C4502 A3 color i dues impressores Lexmark ts654dn làser monocrom.

L'objectiu amb la inclusió de les dues impressores Lexmark en el projecte de compra de noves fotocopiadores és que les dues impressores Lexmark monocrom cobreixin les necessitats diàries d'impressions en blanc i negre.

Cadascuna es situarà en un departament per facilitar el seu accés al respectiu personal.

La venda de la fotocopiadora Ricoh MP C4502, però, està pensada per a aquells treballs que requereixin una major càrrega, siguin a color o necessitin format A3. La ubicació de la mateixa serà entre els departaments per a ser compartida entre els diversos usuaris.

El client troba la proposta interessant pel que fa al plantejament, el preu i les prestacions. Un cop acceptada, s'estableix un dia per a instal·lació.

Els nostres tècnics es desplacen a l'empresa i situen les impressores i la fotocopiadora d'acord a l'acordat, i les configuren segons les necessitats del client.

Es realitzen proves d'impressió per assegurar que tot funciona correctament i la qualitat de les impressions és òptima. En darrer terme, es dóna una formació als usuaris perquè sàpiguen com utilitzar la nova fotocopiadora i impressores.

Temps d'execució: 
3 hores (desplaçament inclòs)
Resultat Final: 
Client amb impressores Lexmark i fotocopiadora Ricoh nova instal·lades i funcionant a ple rendiment
Imatge de fotocopiadora Ricoh MP C4502
Imatge d'impressora Lexmark ts654dn

Contactar aquí amb TPS – Telecon Printing Solutions per més informació.

També pot contactar a través del nostre Telèfon central d'Informació:

Servei Tècnic contacte Telecon Barcelona