Oferta fotocopiadora multifuncional

Venda de Fax Brother 2840 a Barcelona

Data de projecte: 
2014/10
Localitat (Zona): 
Barcelona
Equip / Servei: 
Fax Brother 2840
Necessitat: 
Compra d'un nou fax per a l'empresa
Solució aportada: 

Empresa del sector farmacèutic es posa en contacte amb Telecon donada la necessitat d'adquirir un nou Fax per a l'empresa.

El departament comercial de Telecon Printing Solutions es reuneix amb el client per conèixer els detalls i les necessitats per poder-li oferir el producte que més s'adapti a la seva empresa.

L'equip estaria ubicat en una oficina per a ús per part del personal de l'empresa. No s'utilitzarà per a enviaments d'un gran volum de faxos, per la qual cosa equips de fax amb prestacions més avançades en l'enviament de fax queden descartats.

En base a aquesta informació i al pressupost del client, se li aconsella la compra d'un Fax làser Brother 2840. Aquest model pot imprimir fins a 20 pàgines per minut i disposa d'una safata d'alimentació de fins a 250 pàgines. Suficient velocitat i fulles per agilitzar el flux de treball de l'oficina i evitar que s'interrompin les impressions.

Un cop completada la venda del fax, el nostre personal del servei tècnic procedeix a realitzar la instal·lació de l'equip.

En la instal·lació es connecta el fax a la línia telefònica i es realitza una petita formació del funcionament del fax al personal de l'empresa que l'utilitzarà.

En aquest cas, el client no desitja incorporar el fax a la xarxa de la seva empresa per poder utilitzar l'enviament de fax des dels seus ordinadors, però s'explica al client aquesta possibilitat de configuració per si més endavant la necessiten.

Premi aquí, per més informació del fax Brother 2840.

Temps d'execució: 
1 hora
Resultat Final: 
Fax de la marca Brother instal·lat i funcionant a l'empresa
Imatge de Fax Brother 2840 per projecte de venda a Barcelona

Contactar aquí amb TPS – Telecon Printing Solutions per més informació.

També pot contactar a través del nostre Telèfon central d'Informació:

Servei Tècnic contacte Telecon Barcelona