Oferta fotocopiadora multifuncional

Venda d'escàner Cànon a Madrid

Data de projecte: 
2014/11
Localitat (Zona): 
Madrid
Equip / Servei: 
Canon DR-G1100
Necessitat: 
Escàner professional per a digitalització de documentació
Solució aportada: 

Organisme nacional amb seu a Madrid, contacta amb Telecon Printing Solutions per sol·licitar pressupost per a la compra d'un escàner professional per digitalitzar un gran volum de documentació.

Un dels nostres comercials parla amb el client per determinar quin tipus d'escàner necessiten. En aquest cas el client, necessita un equip d'alt rendiment apte per a format DIN A3 i capaç de digitalitzar un alt volum de documents.

El client ja s'havia informat i va coincidir amb el nostre comercial que un equip Cànon DR-G1100 compliria amb els requisits necessaris.

L'escàner Cànon DR-G1100 és un equip d'alta productivitat amb una velocitat d'escaneig de fins (100ppm / 200ipm). Preparat per suportar grans càrregues de treball (25.000 pàgines / dia) i amb un alimentador per a 500 fulls.

Se li realitza una proposta que inclou l'escàner Cànon DR-G1100 el programari de captura i gestió documental Kofax Express. Tot això al costat d'una garantia de 3 anys amb un temps de resposta in situ de 8 hores, un manteniment i un kit de consumibles anual.

D'acord a les converses mantingudes amb el client se li ofereix un còmode rènting a 36 mesos com a forma de pagament per a la venda.

Un cop aprovat el pressupost s'envia l'escàner Cànon al client. En aquest cas el seu departament tècnic es farà càrrec de la instal·lació i configuració del mateix.

Temps d'execució: 
4 dies
Resultat Final: 
Escàner Cànon funcionant correctament en les instal·lacions del client
Imatge d'escàner Cànon DR-G1100

Contactar aquí amb TPS – Telecon Printing Solutions per més informació.

També pot contactar a través del nostre Telèfon central d'Informació:

Servei Tècnic contacte Telecon Barcelona