Reparació de fotocopiadora Ricoh Aficio MP 201 a Mataró

Data de projecte: 
2014/10
Localitat (Zona): 
Mataró (Maresme)
Equip / Servei: 
Ricoh Aficio MP 201
Necessitat: 
Reparació de fotocopiadora
Solució aportada: 

Empresa decidada a l'educació contacta amb Telecon Printing Solutions per comunicar un problema amb la seva fotocopiadora Ricoh Aficio MP 201.

El problema reportat és que la fotocopiadora Ricoh tant quan està imprimint com quan està en estat d'espera, produeix soroll i les impressions no són de bona qualitat.

El tècnic de Telecon es desplaça a les oficines de l'empresa per revisar l'equip, un cop a l'empresa detecta ràpidament el problema de l'equip pel que generava soroll: un dels rodets de la fotocopiadora està fora de lloc i en girar genera soroll. Per solucionar-ho, se substitueix el suport del corró.

El nostre tècnic en realitzar les habituals proves d'impressió també comprova el problema existent amb la qualitat de les impressions que genera la fotocopiadora. Es revisa a fons la resta de components i s'observa que tant la PCU com el corró de calor del fusor estàn en mal estat afectant la qualitat de les impressions.

S'informa al client de la solució necessària per a la correcta reparació de la fotocopiadora i s'acorda que es demanaràn els recanvis pertinents per realitzar la substitució. En una segona intervenció, es van canviar les peces a la fotocopiadora Ricoh MP 201 i es van realitzar les proves d'impressió pertinents, sent aquestes correctes.

Premi aquí, per més informació del servei de reparació de fotocopiadores Ricoh.

Temps d'execució: 
4 hores (2 intervencions amb desplaçament inclòs)
Resultat Final: 
Fotocopiadora Ricoh Aficio MP 201 reparada i funcionant
Imatge de la fotocopiadora Ricoh Aficio MP 201

Contactar aquí amb TPS – Telecon Printing Solutions per més informació.

També pot contactar a través del nostre Telèfon central d'Informació:

Servei Tècnic contacte Telecon Barcelona