Rènting de fotocopiadora Ricoh MP C4502 i impressores Lexmark a Barcelona

Data de projecte: 
2012/10
Localitat (Zona): 
Barcelona
Equip / Servei: 
Fotocopiadora Ricoh Aficio MP C4502 i impressores Lexmark T654
Necessitat: 
Adquirir mitjançant renting una nova fotocopiadora de gran qualitat i impressores auxiliars
Solució aportada: 

Despatx d'advocats amb oficines ubicades a Barcelona es posa en contacte amb Telecon Printing Solutions interessant-se en la compra d'una fotocopiadora i unes impressores per a les seves oficines.

Atén la seva trucada el departament comercial on en base a les necessitats comentari del client, les seves instal·lacions i forma de treball, se li assessora sobre el tipus d'equips més adequats per al seu despatx.

A més dels equips i les seves característiques es comenten els diversos tipus de forma de pagament, acordant-se en aquesta ocasió que l'opció més interessant per al client seria un rènting de la fotocopiadora i impressores. Mitjançant l'opció de rènting el client podrà disposar de l'última tecnologia pagant mitjançant còmodes terminis.

En base a la informació obtinguda es redacta una proposta de rènting en què s'inclouen una fotocopiadora Ricoh Aficio MP C4502 i dues impressores làser Lexmark T654.

La fotocopiadora Ricoh MP C4502 serà la fotocopiadora central a l'oficina amb la idea de ser compartida i absorbir els treballs amb major càrrega d'impressions.

Les dues impressores Lexmark T654 s'utilitzaran per als treballs en blanc i negre que no requereixin molt volum.

Quant a la forma de pagament, tal com es va acordar, s'ofereixen dues propostes de renting dels equips d'impressió a 48 i 60 mesos perquè el client pugui triar la que més li interessi. En aquest cas, la de 48 mesos.

Un cop presentada i aprovada la proposta de rènting es concreta un dia per dur a terme la instal·lació dels equips. Es situa la fotocopiadora en una àrea comuna per facilitar l'accés del personal a l'equip i les dues impressores en els despatxos per a una major proximitat i immediatesa.

Finalitzada la instal·lació i configuració dels equips d'impressió d'acord a les preferències del client, es realitza una bateria de proves per confirmar el seu correcte funcionament i es finalitza amb una formació al personal de l'empresa sobre les principals funcionalitats dels equips instal·lats.

Temps d'execució: 
3 hores (desplaçament inclòs)
Resultat Final: 
Fotocopiadora i impressores adquirides mitjançant l'opció de rènting i instal·lades correctament
Imatge de fotocopiadora Ricoh Aficio MP C4502sp
Imatge d'impressora Lexmark T654dn

Contactar aquí amb TPS – Telecon Printing Solutions per més informació.

També pot contactar a través del nostre Telèfon central d'Informació:

Servei Tècnic contacte Telecon Barcelona