Rènting Fotocopiadora Ricoh MP 8001SP a Granollers

Data de projecte: 
2012/07
Localitat (Zona): 
Granollers (Vallès Oriental)
Equip / Servei: 
Fotocopiadora Ricoh MP 8001SP
Necessitat: 
Adquirir en rènting una fotocopiadora per impressió de grans volums i amb opció d'acabats
Solució aportada: 

Empresa dedicada a la fabricació i comercialització de productes de salut i higiene amb oficines a Granollers (Barcelona) contacta amb Telecon Printing Solutions per sol·licitar pressupost en mode rènting d'una fotocopiadora A3 que suporti una gran càrrega de treball i admeti acabats com el grapat.

El nostre departament comercial parla amb el client per determinar més detalls sobre la càrrega de treball i les prestacions que necessiten que tingui l'equip.

El client necessita un equip que suporti una alta producció i que permeti qualsevol tipus de treball, en color blanc i negre, en A3 o A4 i que admeti mòduls d'acabats "finisher" en què grapar les seves impressions.

El nostre comercial prepara una proposta en la qual s'inclou una excel·lent fotocopiadora, la Ricoh MP 8001SP que compleix tots els requisits sol·licitats. Permet un velocitat d'impressió de fins a 80ppm, color, diversos formats de paper fins a A3, disposa d'un finisher de 3000 fulls amb grapat de fins a 50 fulls a més de copiadora és impressora, escàner i fax.

Es presenta la proposta al client incloent com a modalitat de pagament el rènting de la fotocopiadora Ricoh a 60 mesos i aquest l'accepta atès que s'ajusta perfectament a les seves necessitats. Seguidament, es fixa un dia per a la instal·lació.

El nostre equip tècnic, es desplaça a les oficines on haurà d'instal·lar la fotocopiadora. Finalitzada la instal·lació i configuració es realitzen diverses proves per confirmar l'òptim funcionament de la mateixa i s'explica als usuaris com realitzar els treballs més habituals.

Temps d'execució: 
2 hores (desplaçament inclòs)
Resultat Final: 
Fotocopiadora Ricoh instal·lada i funcionant correctament
Imatge de fotocopiadora Ricoh MP 8001SP

Contactar aquí amb TPS – Telecon Printing Solutions per més informació.

També pot contactar a través del nostre Telèfon central d'Informació:

Servei Tècnic contacte Telecon Barcelona