Preus de Fotocopiadores noves

Els preus de fotocopiadores noves poden diferir notablement en funció de les característiques de les màquines i la forma de pagament que es seleccioni.

Preu fotocopiadores noves

Hi ha una sèrie de característiques que defineixen el tipus de fotocopiadora i el seu preu:

 • El format de paper que suporten: A4, A3, etc. Les fotocopiadores que permeten treballar amb formats A3 causa de les seves característiques i prestacions generalment tenen un preu més que aquelles que ho fan només en format A4.
 • El mateix passa amb el format SRA3 que només ho permeten determinats models de fotocopiadores per a treballs més específics i amb un preu més elevat.
 • Tipus d'impressió: donades unes prestacions similars, els preus de fotocopiadores noves que permeten imprimir en color són més cars que aquelles màquines que només permeten monocrom (negre). Els tòners, el disseny i la major complexitat tècnica encareixen el producte.
 • Aquest fet també queda patent en comparar els preus per còpia de les fotocopiadores a color respecte a les monocrom. La còpia a color sempre té un preu major causa de l'ús de colors i la tecnologia que això acaba repercutint directament en el cost.
 • Depenent del model de fotocopiadora, podem trobar-nos preus que poden variar entre els 0,0075 € per a còpies en monocrom o 0,059 € per a còpies en color. Encara que és comú trobar preus per còpia més econòmics en les noves fotocopiadores de major preu, per la millor gestió dels consumibles i tecnologia que aquestes màquines ofereixen.
 • Fotocopiadores multifunció: aquelles fotocopiadores amb característiques extra com a components d'última generació, processadors més potents, encriptació de dades, pantalla tàctil, etc. I les fotocopiadores multifunció amb funcionalitats addicionals com fax i escàner tenen un preu superior.
 • Mòduls addicionals: hi ha nombrosos mòduls que es poden afegir a les fotocopiadores per ampliar la seva capacitat i funcionalitats. Cada mòdul addicional incrementa el preu de la fotocopiadora. Entre ells trobem:
 1. Safates addicionals de paper.
 2. Unitats de plegat.
 3. Finishers de grapat.
 4. Unitat enquadernadora amb anelles.
 5. Intercalador de portades.
 6. Apilador.
 7. Confeccionador de fullets.

Tenint en compte aquests punts podem trobar fotocopiadores noves amb preus que oscil·len entre els 20 euros / mes a 60 euros / mes depenent del model de màquina.

Ompli el següent formulari per a més informació sobre els preus de fotocopiadores noves, i podrà accedir a l'equip que millor s'adapti a les seves necessitats.

Formulari oferta fotocopiadora