Ricoh distribuidor oficial d' impressores 3D Leapfrog a Europa

Ricoh continuant amb la seva aposta tecnològica per les impressores 3D, ha signat un acord de col·laboració amb Leapfrog 3D Printers convertint-se en la distribuïdora oficial d'aquesta premiada empresa.

Ricoh oferirà un complet servei no només als clients d'aquestes impressores sinó que permetrà als clients actuals afegir al seu contracte vigent.

L'estratègia de Ricoh és iniciar la expension del servei gradualment a Europa pel que començarà per països com Gran Bretanya i Alemanya per després estendre per la resta.

L'objectiu inicial serà el sector educatiu (escoles, instituts, universitats, etc.) on cada vegada més s'utilitzen impressores 3D per enriquir i facilitar la formació i l'aprenentatge. D'aquesta manera s'oferirà un servei de qualitat a professors i alumnes. Assignatures com enginyeria, disseny, etc. podran beneficiar-se de forma immediata d'aquesta revolucionària tecnologia.

A més del sector educatiu, l'estratègia de Ricoh passa per implantar-se progressivament en sectors com l'industrial i el d'enginyeria beneficiant a empreses i treballadors com: enginyers, dissenyadors, investigadors, etc.

Leapfrog 3D Printers proveirà amb packs enfocats al sector educatiu mentre que Ricoh personalitzarà la instal·lació, gestió, formació i suport. D'aquesta manera s'obté un producte i servei de qualitat i amb gran valor afegit.

Ricoh compta amb experiència prèvia en el sector de la impressió 3D. Disposa d'un negoci de fabricació additiva i inverteix en investigació i desenvolupament de tecnologies i aplicacions destinades a la impressió 3D.

La companyia disposa d'una línia de fabricació de capçals de impresión3D com a components per a diversos productors d'impressores 3D. A més Ricoh compta amb molts anys d'experiència en l'ús d'equips 3D per al disseny i fabricació dels seus propis models.

Els dos responsables d'aquestes companyies coincideixen que aquesta aliança conjumina les fortaleses d'ambdues empreses en hardware, software, materials d'impressió i infraestructura de formació.

Imatge impressora 3D notícia Ricoh acord Leapfrog 3D Printers