Com quedarà la impressora multifuncional Ricoh en aquesta taula?

En comprar una impressora o multifuncional el client pot tenir dubtes de com quedarà l'equip en la seva ubicació final, serà massa gran?, necessitem una altra ubicació?, ...

Per resoldre aquests dubtes arriba una "app" de realitat augmentada de Ricoh, amb la qual es pot mostrar la impressora o multifuncional Ricoh directament en el seu destí final a través d'un smartphone o tablet.

Que ofereix la "app" Ricoh AR

Ricoh AR és una aplicació amb "realitat augmentada" que permet als usuaris imaginar una impressora físicament en un entorn d'oficina. Amb l'aplicació es poden veure diverses impressores Ricoh i rotar-les 360 graus, en qualsevol moment i en qualsevol lloc.

Sovint, l'espai disponible per a una impressora o multifuncional afecta la decisió de compra. Amb aquesta nova aplicació, l'usuari podrà veure la quantitat d'espai consumit per un dispositiu a la seva oficina, abans de prendre una decisió.

A més de veure la impressora en la seva destinació final, també es pot comprovar la quantitat d'espai que utilitza cada equip, així l'aplicació Ricoh AR pot mostrar elements com la safata de paper i el ADF (alimentador automàtic de documents) oberts, o la impressora en funcionament per veure quant espai ocupa en imprimir una pàgina.

La app de Ricoh també té disponible una eina per a "mesurar l'espai", amb la qual es pot introduir la mida de l'espai existent i realitzar una comparació de la grandària d'un dispositiu real.

Les imatges virtuals de les impressores Ricoh mostrades es poden guardar com fotografies per poder tenir-les com a referència.

Ricoh AR realitat augmentada impressores Ricoh

Com funciona Ricoh AR (realitat augmentada)

L'aplicació funciona a través de la descàrrega d'un "marcador AR" que ha de ser imprès en un paper A4 blanc i es col·loca en el lloc desitjat com a ubicació final de la impressora Ricoh.

A través de la càmera del dispositiu mòbil (telèfon o tablet) es pot veure el dispositiu seleccionat en format 3D a la posició del full amb el marcador de realitat augmentada.

L'aplicació funciona en dispositius Apple i Android i està disponible a iTunes (IOS) i Google Play (Android).

TPS distribuïdor Ricoh Barcelona

La notícia podria ser que la realitat augmentada arriba a Ricoh, però el gran avanç aquí és la possibilitat que té l'usuari de poder visualitzar l'equip en funcionament en la seva ubicació final abans de tenir-lo físicament a les seves instal·lacions.

Per a més informació, contacti amb el distribuïdor Ricoh Telecon Printing Solutions.

Ricoh AR amb impressora Ricoh sp5210
Ricoh realitat augmentada amb impressora Ricoh sp112
Ricoh AR especificacions d'impressora