Manteniment de fotocopiadores Ricoh

Telecon Printing Solutions com a partner oficial de Ricoh, ofereix un servei tècnic especialitzat en el manteniment de fotocopiadores Ricoh.

Mantenimient de fotocopiadores Ricoh

Manteniment de fotocopiadores Ricoh Aficio

Gràcies a l'àmplia experiència del nostre equip tècnic. Telecon Printing Solutions realitza el manteniment de qualsevol fotocopiadora Ricoh, models A4, A3, monocrom (negre) o color, equips d'alta producció o màquines més bàsiques.

L'ampli catàleg de fotocopiadores Ricoh que hi pot ser mantingut i reparat pel nostre equip tècnic.

Des models més antics com la fotocopiadora Ricoh 2045 fins aquells més moderns recentment llançats com la Ricoh Aficio MP 2554SP.

Amb una línia directa amb el fabricant, la disponibilitat immediata de peces i consumibles està assegurada en ser Telecon Printing Solutions distribuïdor oficial de Ricoh Espanya.

Modalitats de manteniment de les fotocopiadores Ricoh

Pot optar per qualsevol de les diverses modalitats de manteniment segons les necessitats i pressupost de la seva empresa:

  • Manteniment preventiu: permet mantenir la seva fotocopiadora en òptimes condicions i prevenir incidències minimitzant el nombre d'intervencions correctives.
  • Manteniment correctiu: permet solucionar qualsevol incidència o avaria de la seva fotocopiadora de forma ràpida i professional en el moment que aquesta es produeixi.
  • Manteniment inclòs en el preu per còpia: aquest complet servei inclou els dos anteriors manteniments dins d'un preu per cada impressió que realitza, és a dir vostè paga per cada còpia generada tenint inclosos tant els tòner que consumeixi com el manteniment del seu fotocopiadora Ricoh.

A on i com realitzem el manteniment de les fotocopiadores Ricoh

Telecon Printing Solutions es troba situada a Barcelona però realitza el manteniment de fotocopiadores Ricoh tant a nivell regional com nacional gràcies a la seva xarxa de tècnics especialitzats.

Des de capitals com Barcelona, València, Sevilla, Saragossa o Madrid a petites poblacions distribuïdes per tota la península.

Els nostres tècnics es desplacen a les seves oficines per realitzar el manteniment de les seves fotocopiadores Ricoh, ja sigui per les actuacions preventives o correctives que necessiti la seva fotocopiadora en cada moment.

Ompli el següent formulari per demanar més informació sobre el servei de manteniment de fotocopiadores Ricoh que ofereix TPS.

Formulari pressupost per a manteniment fotocopiadores Ricoh

També pot contactar amb Telecon Printing Solutions a través del nostre telèfon central de contacte.

Telèfon manteniment de fotocopiadores Ricoh Telecon Printing Solutions: 932.289.110