Manteniment de fotocopiadores

Presentem el servei de manteniment de fotocopiadores que Telecon Printing Solutions ofereix als seus clients.

Gràcies al nostre expert servei tècnic amb professionals especialitzats amb anys d'experiència en el sector del manteniment de les fotocopiadores, desde Telecon Printing Solutions li oferim:

 • Manteniment preventiu de les fotocopiadora: per tenir la tranquil·litat que el seu fotocopiadora està sempre en les millors condicions.
 • Manteniment correctiu de la fotocopiadora: per solucionar qualsevol incidència que pugui ocasionar-se.
 • Manteniment de la fotocopiadora inclòs en el preu per còpia: per tenir inclosos els 2 anteriors manteniments de fotocopiadores a més dels consumibles (tòner) per un preu únic per pàgina impresa.

Imatge de manteniment de fotocopiadores

Manteniment preventiu fotocopiadores

El manteniment preventiu d'una fotocopiadora és similar a les revisions periòdiques que es realitzen amb els vehicles, en els quals es prepara la fotocopiadora per a un òptim ús sense esperar que aquesta falli.

Amb el manteniment preventiu de les fotocopiadores, es realitzen les següents tasques de forma periòdica:

 • Informe de peces de la fotocopiadora i el seu cicle de vida recomanat. Amb aquest document es pot conèixer per avançat els possibles canvis de peces a realitzar.
 • Segons l'informe anterior i el model de fotocopiadora en manteniment es planegen canvis cada cert nombre de pàgines d'elements com: fusible, banda de transferència, rodet de càrrega, pot residual, etc.
 • En el manteniment preventiu també s'inclouen actuacions sobre la configuració de la fotocopiadora perquè s'adapti a les necessitats de l'usuari (panell de control, drivers, etc ...) i també perquè funcioni correctament en xarxa.

Aquest servei de manteniment de fotocopiadores és el necessari per a empreses que necessiten prevenir i tenir la tranquil·litat que el seu fotocopiadora no fallarà en el moment menys adequat.

Més informació mantenimient preventiu fotocopiadores

Manteniment correctiu fotocopiadores

El manteniment correctiu de les fotocopiadores és necessari quan la fotocopiadora té un problema, error o fallada en algun dels seus sistemes.

La diferència principal entre el servei de manteniment correctiu de les fotocopiadores i un servei de reparació sense manteniment, està en el temps de resposta de la intervenció sent en el manteniment correctiu molt més ràpid.

Això es deu al fet que en un servei de manteniment correctiu de fotocopiadores nostres tècnics ja coneixen la seva fotocopiadora i estan en preavís dels possibles problemes que puguin sorgir.

En el manteniment correctiu de les fotocopiadores és possible trobar-se amb aquests casos:

 • Errors en la qualitat d'impressió a causa del desgast total de peces com desgast en el fusor, bandes de transferència, etc ...
 • És comú també tenir problemes amb l'ompliment del pot residual, que cal canviar-lo,
 • Rodets desgastats (no circulen bé les fulles per la fotocopiadora).
 • A part d'aquest tipus de peces més comuns en les fotocopiadores, en ocasions també cal realitzar actuacions per errors en plaques i circuits interns.
 • Un altre element que pot fallar és la font d'alimentació, ja bé sigui per error, desgast o per una pujada de tensió de la xarxa elèctrica. És un element a tenir en compte.

Aquest servei de manteniment correctiu de fotocopiadores és adequat per a empreses que no volen fer una prevenció de la fotocopiadora, però volen tenir un servei ràpid i de qualitat en cas que la fotocopiadora falli.

Imatge més informació manteniment correctiu fotocopiadores

Manteniment fotocopiadores (preu per copia)

A més dels 2 tipus de manteniment comentats anteriorment, el servei de manteniment de fotocopiadores que li ofereix Telecon Printing Solutions té una tercera opció.

En aquesta opció s'inclou el manteniment de la fotocopiadora dins d'un preu per còpia, en què només es paga un preu per cada pàgina impresa i tant els consumibles (tòners) com el manteniment de la seva fotocopiadora queden inclosos.

Dins d'aquest manteniment estan inclosos els 2 tipus de manteniment comentats anteriorment, tant el preventiu com el correctiu, i a més té inclosos els tòners necessaris que la fotocopiadora imprimeixi.

En aquest servei es proporcionen tòners originals en negre o color (segons el model de fotocopiadora), amb una previsió de còpies realitzades perquè no es quedi sense tòner en cap moment.

Tot aquest manteniment s'inclou per un preu per còpia realitzada en funció de la fotocopiadora que necessita el manteniment.

El servei de manteniment de fotocopiadores amb preu per còpia és l'opció tot inclòs, amb la qual no ha de preocupar-se de res més que d'utilitzar la fotocopiadora.

Imatge més informació manteniment fotocopiadores

Tots els nostres serveis de manteniment de fotocopiadores es realitzen amb desplaçament inclòs a domicili dels nostres tècnics.

El manteniment de fotocopiadores es realitza a nivell nacional gràcies a la nostra xarxa de tècnics especialitzats, així oferim servei tant a capitals com Barcelona, Sevilla, Bilbao, Màlaga, Saragossa, València, Madrid, com en altres poblacions.

Telecon Printing solutions ofereix manteniment de fotocopiadores a reconegudes marques com Ricoh, Lexmark, HP, Lexmark, HP, Konica Minolta, Canon, Kyocera, Xerox, Sharp, Lanier, Brother, Toshiba, Panasonic, etc. Poden ser models professionals d'alta producció o més econòmics que s'ajustin a les seves necessitats i pressupost.

Ompli el següent formulari si desitja més informació sobre el manteniment de fotocopiadores de Telecon Printing Solutions.

Formulari pressupost per a manteniment fotocopiadores