Lloguer de fotocopiadores

El lloguer de fotocopiadores és un servei per a tots aquells clients que necessiten disposar d'un equip durant un determinat període de temps en còmodes i assequibles pagaments mensuals.

Lloguer de fotocopiadores

El lloguer és una de les opcions per adquirir una fotocopiadora que li ofereix una sèrie d'avantatges respecte a altres tipus de contractes.

Avantatges del lloguer de fotocopiadores

  • El client aconsegueix preus molt competitius i flexibles amb el lloguer d'una fotocopiadora.
  • Més liquiditat al no haver de fer front a la despesa inicial d'una compra al comptat.
  • Amb els períodes i preus per al lloguer de la fotocopiadora que més s'adaptin a les seves necessitats. Des pocs dies per a esdeveniments, unes setmanes per a oficines provisionals o mesos per a projectes de major durada.

Existeixen 2 classes o tipus de fotocopiadores que tenim de lloguer, les fotocopiadores noves i les reacondicionades (segona mà).

Lloguer de fotocopiadores noves

Des de Telecon oferim diversos models de fotocopiadores nous de lloguer.

Màquines en format A4 o A3, i del tipus d'impressió en blanc i negre o color, tot això per cobrir una àmplia gamma de treballs d'impressió ajustant el preu del lloguer de la fotocopiadora a les seves necessitats.

Lloguer de fotocopiadores de segona mà

A Telecon també oferim la possibilitat de llogar fotocopiadores de segona mà a interessants preus.

Aquestes màquines estan revisades pels nostres tècnics per a un funcionament òptim, i posades al seu servei durant el període que necessiti.

Tant si són noves o usades, oferim el lloguer de fotocopiadores de primeres marques com HP, Canon, Oki, Xerox i Ricoh preparades per funcionar a ple rendiment.

Telecon Printing Solutions ofereix el seu servei de lloguer de fotocopiadores noves i de segona mà a tot Espanya abastant províncies com Barcelona, València, Madrid, Sevilla, Saragossa i Bilbao.

Si li interessa adquirir en lloguer una fotocopiadora, ompli el següent formulari i Telecon Printing Solutions l'assessorarà i li facilitarà un pressupost adequat a les seves necessitats.

Formulari pressupost lloguer fotocopiadores