Lloguer d'impressores

Telecon Printing Solutions ofereix dins dels seus serveis amb equips d'impressió la possibilitat d'adquisició mitjançant un lloguer d'impressores.Imatge de lloguer d'impressores

El lloguer d'impressores li permet disposar de l'equip que necessiteu durant el període desitjat pagant uns còmodes terminis mensuals.

Aquest servei ofereix uns interessants beneficis a l'empresa que decideix contractar-lo. Estre ells destaquen:

  • Elecció del període de lloguer de la impressora.
  • Comoditat de pagament en interessants quotes mesuales.
  • Més liquiditat. No cal el desemborsament inicial.
  • Atenció personalitzada directa amb Telecon Printing Solutions.
  • Servei comercial i tècnic amb àmplia experiència.

TPS els ofereix la possibilitat d'escollir el tipus d'impressora que voleu llogar a base a les seves necessitats i les funcions que realitzarà.

  • Lloguer de Impressora fotogràfica. Equip que permet imprimir amb qualitat fotogràfica en diferents formats de paper.
  • Lloguer d'impressora de gran format. Aquestes impressores ofereixen la possibilitat de treballar amb majors mides de paper sent ideals per pòsters, plànols, etc.
  • Lloguer d'impressora làser A3. Equips habituals en l'entono empresarial. Permeten imprimir en monocrom o color tant en format més petits com A5, A4 fins l'A3 abastant un ampli ventall de necessitats.
  • Lloguer d'impressores multifuncionals. Aquests models d'impressora destaquen per la seva versatilitat. Són equips que permeten imprimir, copiar, escanejar o enviar un fax. Ideal per cobrir les necessitats de qualsevol oficina o departament.
  • Lloguer d'impressores 3D. Aquests nous equips difereixen de les impressions tradicionals que utilitzen paper ja que permeten reproduir objectes en tres dimensions addicionant capes de material plàstic.

Telecon Printing Solutions pot gestionar el seu lloguer des de qualsevol província: Barcelona, ​​Girona, Alacant, València, Saragossa, Astúries, Madrid, Màlaga, Múrcia, Pamplona, ​​Sevilla, Granada, etc.

Som distribuïdors oficials de Ricoh amb molts anys en el sector pel que podem oferir-li un complet assessorament. A més de Ricoh, a TPS també treballem amb reconegudes marques com: Epson, Canon, HP, Xerox, Oki, Lexmark, etc.

Si està interessat en llogar una impressora, completi el següent formulari i Telecon Printing Solutions es posarà en contacte amb vostè per a assessorar i facilitar-li el pressupost que més s'adeqüi a les seves necessitats.

Formulari pressupost lloguer impressores