Notícies TPS

15/mai/16

Telecon Printing Solutions celebra el seu 50 aniversari oferint una llista d'ofertes de fotocopiadores Ricoh a un preu excel·lent.

Ofertes Fotocopiadores Ricoh Barcelona Logo Partner

Les noves fotocopiadores Ricoh que tenim en oferta li permetran obtenir equips multifunció d'última tecnologia amb els següents avantatges:

15/febr/16

En comprar una impressora o multifuncional el client pot tenir dubtes de com quedarà l'equip en la seva ubicació final, serà massa gran?, necessitem una altra ubicació?, ...

Per resoldre aquests dubtes arriba una "app" de realitat augmentada de Ricoh, amb la qual es pot mostrar la impressora o multifuncional Ricoh directament en el seu destí final a través d'un smartphone o tablet.

15/oct/15

Ricoh ha anunciat la discontinuació i finalització d'estoc del model de fotocopiadora multifuncional color A4 Ricoh MP C305.

En el seu lloc arriba un nou model, la nova fotocopiadora multifuncional Ricoh MP C306. Respecte a l'anterior model, aquest nou equip Ricoh arriba acompanyat de noves prestacions i equipament entre el qual destaquen:

31/ago/15

Ricoh continuant amb la seva aposta tecnològica per les impressores 3D, ha signat un acord de col·laboració amb Leapfrog 3D Printers convertint-se en la distribuïdora oficial d'aquesta premiada empresa.

Ricoh oferirà un complet servei no només als clients d'aquestes impressores sinó que permetrà als clients actuals afegir al seu contracte vigent.

24/abr/15

Ricoh ha informat recentment de la discontinuació del model de fotocopiadora Ricoh MP 2553SP. Una fotocopiadora multifuncional Ricoh en format A3 monocrom que permet la impressió de 25 pàgines per minut.

31/Mar/15

La possibilitat d'imprimir i escanejar des de smartphones i tablets és possible en les multifuncionals Ricoh, amb l'aplicació RICOH Smart Device Print & Scan que permet extendre aquestes funcionalitats al món dels mòbils i tablets.

08/oct/14

Telecon Printing Solutions posa a l'abast dels seus clients un nou cercador de productes a la seva pàgina web. Gràcies a ell podrà realitzar una recerca de tots els productes disponibles a TPS.

El cercador ofereix diverses opcions de de filtrat permet buscar per tipus de productes: fotocopiadores, faxos, escàners, impressores, multifuncionals, tòners. Per tipus d'impressió, en blanc i negre o color i per format, tant A3 com A4.

05/set/14
Recentment Ricoh va informar sobre la discontinuació del seu model de multifuncional làser color MP C300. El que era fins ara un dels vaixells insígnia de la multifuncionals a color serà substituït per la sèrie Ricoh MP C401
 
30/jun/14

Logo de Ricoh

L'empresa Ricoh ha decidit ampliar la seva oferta d'impressores d'alta producció en blanc i negre, amb nous models enfocats a la producció.

01/nov/13

Imagen del logo de Ricoh

Telecon Printing Solutions com a proveïdor d'equips d'oficina, solucions d'impressió i serveis avançats per a la gestió de documents, va estar present a la Convenció Anual de distribuïdors que va celebrar un any més Ricoh Espanya reunint un total de 150 persones