Oferta fotocopiadora multifuncional

Escàner Professional. Escàner amb alimentador, de tambor o portàtil

En TPS som distribuïdors d'equips escàner professional i tenim una àmplia gamma d'equips escàner de diferents marques: hp, cànon, fujitsu, Kodak, panasonic, etc...

Amb una àmplia experiència en el camp de la digitalització l'assessorem en l'elecció de l'escàner professional que millor s'adapti a les seves necessitats.

Dins de la gamma de Escàner Professional, tenim diferents opcions d'equip:

  • Escàner amb alimentador: Aquests equips utilitzen la mateixa tecnologia bàsica que els escàners plans, i estan dissenyats generalment per a entorns de negocis de grans volums. Normalment, els escàner amb alimentador de fulls escanegen en blanc i negre o escala de grisos amb resolucions relativament baixes, i la font de llum roman fixa mentre es mou el document.
  • Escàner de tambor: Aquests escàner reconeixen originals opacs o transparents i utilitzen un cilindre de vidre on es col·loca l'original. Produeixen una imatge en colors primaris, però aquesta pot ser convertida en CMYK mentre el lector recorre la imatge. Els escàner de tambor produeixen escanejats amb la major resolució i qualitat que qualsevol altre tipus d'escàner, però el seu preu és més elevat. Amb aquest tipus d'escàner normalment es realitzen treballs de gran format.
  • Escàner portàtil: Aquests equips estan diferenciats en 2 subtipus d'escàner portàtil. D'una banda tenim els Escàner de Mà que són molt utilitzats per la seva manejabilitat i el seu baix preu, però com tenen poca resolució i cal manipular manualment només s'utilitzen en entorns que no requereixin una qualitat en la digitalització. D'altra banda tenim els equips Escàner Portàtil, que són més grans que els escàner de mà però que permeten un transport mitjançant un maletí (com un ordinador portàtil, o un videoprojector), aquests equips poden arribar a tenir tota la funcionalitat d'un escàner professional, inclusivament amb alimentador de fulls.
  • Escàner gestió documental: Tot i que el escanejat de documents pot fer-se en escàners d'ús general, la majoria de les vegades es realitza en equips especials de maquinari per a gestió documental dedicats a aquest propòsit, fabricats per Cànon, Fujitsu o Kodak entre d'altres. Els escàner de gestió documental tenen unes safates d'alimentació que són normalment majors a les de les fotocopiadores o escàners normals. Normalment escanegen a una resolució inferior a la que ho fan els escàners normals, el rang és de 150 ppp a 300 ppp el que evita fitxers d'una mida excessiva. La majoria d'aquests equips maquinari per gestió documental són capaços de digitalitzar a doble cara i els més sofisticats porten incorporat algun tipus de firmware que "neteja" l'escaneig eliminant marques accidentals.

Si està interessant en adquirir un escàner per al seu negoci, pot consultar les nostres diferents guies per sectors:

D'altra banda, també treballem amb equips Multifuncionals (Impressora, Fotocopiadora) amb Escàner incorporat, sent aquestes solucions d'impressió una de les preferides actualment pels usuaris en tenir presents totes les funcionalitats necessàries (impressió, còpia, escàner i fax) en un sol equip.

En els equips multifuncionals treballem amb el nostre partner Ricoh, oferint els millors equips multifuncionals amb escàner incorporat.

Telecon Printing Solutions-TPS és una empresa de solucions d'impressió ubicada a barcelona.

Formulari pressupost Escàner Profesional

Escàner
  

Contactar aquí amb TPS – Telecon Printing Solutions per més informació.

També pot contactar a través del nostre Telèfon central d'Informació:

Servei Tècnic contacte Telecon Barcelona