Oferta fotocopiadora multifuncional

Comprar Fax Làser. Brother Fax amb Toner. Ricoh

En TPS i en el Grup Telecon tenim una experiència de 30 anys en el món del Fax, des dels inicis del Fax (Telefax), fins als actuals equips de Fax i Multifuncionals amb servei de Fax.

També coneixem molt bé, les solucions hardware/software com els servidors de fax i totes les altres alternatives que existeixen en l'enviament i la recepció de Fax. Amb aquesta àmplia experiència nostre equip d'experts li recomana i l'ajuda per comprar un Fax Làser o triar la millor solució de fax segons les seves necessitats.

A nivell de compra d'equip de fax: recomanem i treballem amb els equips Brother Fax amb Toner per ser els millors en la seva categoria i també amb els nous equips Ricoh Fax, encara que a nivell de servei tècnic de reparació de fax treballem també amb altres marques com panasonic, olivetti, etc ...

Els equips Brother Fax Laser amb Toner són els elegits pels nostres experts per diferents motius: la millor tecnologia de fax, els que tenen un nivell d'errors més baix del mercat, les millors prestacions a nivell d'enviament i recepció de fax.

A més, els equips de fax làser de Brother estan dissenyats per suportar un alt volum de faxos enviats i rebuts. Gràcies a la seva alta velocitat de transmissió/recepció, a la gravació dels números més freqüents en memòria i a la possibilitat de tornar a marcar automàticament, aquests models són ideals per a grans oficines.

D'altra banda, també treballem amb els equips Multifuncionals (impressores i fotocopiadores) amb Fax incorporat, sent aquestes solucions d'impressió una de les preferides actualment pels usuaris en tenir presents totes les funcionalitats necessàries (impressió, còpia, escàner i fax) en un sol equip.

En els equips multifuncionals treballem amb el nostre partner Ricoh, oferint els millors equips multifuncionals i impressores amb fax.

En funció de partners, som distribuïdors i experts en la venda de Fax Brother i també en les Multifuncionals (impressores amb fax Ricoh).

Entre les opcions que oferim per comprar Fax Laser Brother, tenim: Renting, Lloguer, Venda.

Telecon Printing Solutions-TPS és una empresa de solucions d'impressió ubicada a barcelona.

Formulari pressupost Fax

Fax
  

Contactar aquí amb TPS – Telecon Printing Solutions per més informació.

També pot contactar a través del nostre Telèfon central d'Informació:

Servei Tècnic contacte Telecon Barcelona