Impressores Industrials

Les impressores industrials, són equips làser professionals de gran fiabilitat dissenyats per suportar alts volums d'impressió mantenint la qualitat.

Imatge d' impressora industrial

Les impressores industrials permeten reduir el preu i els costos derivats de la impressió, millorar la productivitat i oferir una gran versatilitat amb acabats professionals.

Són equips ideals tant per a sectors com copisteries i impremtes, com per a oficines o empreses que necessitin una gran produccció amb una excel·lent relació productivitat-preu.

Les impressores industrials destaquen per diverses característiques:

 • Equips robustos dissenyats per a una gran càrrega de treball i un llarg cicle de vida.
 • Rapidesa. Permet realitzar un gran nombre d'impressions en poc temps
 • Estalvi. Permeten optimitzar el procés d'impressió de manera que es redueixin els costos.
 • Qualitat. Gràcies a la tecnologia incorporada, mantenen una excel·lent qualitat de la primera a l'última fulla podent-utilitzar com impressores fotogràfiques industrials
 • Versatilitat. Són equips que permeten treballar amb diversitat de tipus i mides de paper incloc de gran format i realitzar diferents acabats professionals: perforat, grapat, plegat, etc.

Podem trobar diversos tipus d'impressores industrials en funció de les seves característiques i prestacions:

 • Impressores industrials 3D.
 • Impressores industrials de sublimació.
 • Impressores industrials d'etiquetes.
 • Impressores industrials fotogràfiques.
 • Impressores industrials tèxtils.
 • Impressores industrials inkjet / raig de tinta.
 • Impressores industrials digitals.

Dins de les impressores digitals destaquem els següents tipus:

Impressores Industrials Ricoh Aficio 9100DN

Impressores Industrials monocrom

Aquesta línia d'impressores està encapçalada pel model Ricoh Aficio 9100DN. Una impressora industrial A3 en blanc i negre que ofereix tota la rapidesa, qualitat i màxim control sobre les seves impressions.

Impressores semi industrials color

Estàs impressores sense arribar a les pretacions dels models d'impressores industrials, permeten grans volums d'impressió amb un excel·lent relació entre velocitat (55 ppm) i qualitat.

A més, són impressores semi industrials a color que admeten format de paper A3 i permeten acabats professionals.

Alguns models d'impressores semi industrials són la Ricoh SP C830DN i la Ricoh SP C831DN.

Impressores multifuncionals Industrials

Les impressores RICOH Pro 8100S, Pro 8110S i Pro 8120S estan dins de la gamma d'impressores multifuncionals industrials A3 en blanc i negre.

Aquests equips mantenen les altes prestacions dels equips industrials amb el valor afegit de disposar d'impressora, copiadora i escàner.

Està combinació converteix estàs impressores multifuncionals en una excel·lent solució d'impressió amb una alta productivitat, qualitat i versatilitat.

A més de les impressores industrials digitals Ricoh, Telecon Printing Solutions pot assessorar sobre altres marques com Lexmark, HP, Xerox, Cànon o Samsung.

Si necessita més informació sobre impressores industrials, impressores semi industrials o impressores multifuncionals industrials, les seves característiques i preus, ompli el següent formulari i ens posarem en contacte amb vostè.

Formulari pressupost impressores industrials