Impressores a Barcelona

Telecon Printing Solutions és una empresa amb àmplia experiència en venda, reparació i manteniment d'impressores a Barcelona ia la resta de localitats de la província.

Disposem d'un ampli catàleg d'impressores de primeres marques (Ricoh, HP, Samsung, Oki, Lexmark, Brother, etc.) i un personal tècnic i comercial amb anys d'experiència en el sector dels equips d'impressió.

TPS ofereix als seus clients diverses opcions per a la compra i pagament de les seves impressores podent triar la que millor s'adapti a les necessitats i pressupost de la seva empresa.

  • Venda d'impressores: equips nous industrials o impressores professionals amb preus competitius.
  • Renting impressores: servei que li permetrà disposar d'impressores amb l'última tecnologia pagant còmodes quotes mensuals durant un determinat període de temps, evitant així el haver d'abonar tot l'import inicial.
  • Lloguer d'impressores: acordi directament amb TPS el temps i el preu per disposar de la impressora que necessita. Des dies per esdeveniments puntuals (esdeveniments, fires, equip de substitució, etc.), fins a diverses setmanes o mesos per a projectes de major durada.
  • Preu per còpia / pagament per impressió: aquest servei permet a la seva empresa pagar exclusivament per cada pàgina que imprimeix, a un preu per pàgina únic. En aquest preu s'inclouen tots els consumibles (tòners) necessaris, el manteniment de la impressora i l'assistència tècnica en la seva pròpia empresa.

Paral·lelament a aquests serveis, Telecon Printing Solutions disposa d'un experimentat equip tècnic per a reparar la impressora. Més informació sobre reparació d'impressores a Barcelona.

Els nostres tècnics poden reparar impressores de les principals marques del mercat. Pot portar el seu equip a la nostra seu a Barcelona o si ho prefereix ens desplaçarem a les seves oficines per valorar i solucionar qualsevol avaria.

Si està interessat en comprar una impressora, finançar o contractar un tècnic de manteniment d'impressores a Barcelona contacti amb Telecon Printing Solutions. L'assessorem sobre l'opció que més s'ajusti a les seves necessitats.

Formulari pressupost impressores a Barcelona