Fotocopiadores Industrials

Les fotocopiadores industrials són màquines que permeten gestionar grans volums de còpies, oferint una excepcional fiabilitat i mantenint una qualitat d'imatge i gestió del paper excel·lents.

Imatge de fotocopiadora industrial

Aquestes característiques es tradueixen en un augment de la productivitat i de les possibilitats de generar noves oportunitats de rendibilitat per al seu negoci.

Normalment les fotocopiadores industrials són les indicades per a indústries que requereixin un alt volum de producció, com ara: copisteries, impremtes, editorials, etc.

Encara que també hi ha l'opció de comprar un fotocopiadora semi industrial, que amb prestacions semblants i un preu més reduït poden ser adequades per a oficines i empreses que necessitin imprimir grans tirades amb la màxima qualitat.

Les fotocopiadores industrials destaquen per les seves excel·lents prestacions que les diferencien d'altres gammes de fotocopiadores, entre les característiques d'aquest tipus de màquines tenim:

  • Disseny resistent i fiable. Les característiques físiques i disseny d'una fotocopiadora industrial fan que estiguin preparades per resistir un intens treball de producció mantenint una excel·lent qualitat constant.
  • Alta velocitat. Són màquines ultra ràpides amb una alta velocitat tant d'impressió com de escanejat.
  • Qualitat d'imatge superior. Aquestes fotocopiadores industrials incorporen les últimes tecnologies de d'impressió i els tòner d'última generació permetent oferir uns resultats professionals i homogenis.
  • Gran varietat de formats de paper. Aquests equips permeten una gran varietat de formats de paper (gruixut, texturats, preimpresos, etc.) i mides (A4, A3, SRA3, etc.).

Dins de les fotocopiadores industrials trobem dues línies de màquines: monocrom (B/N) i color.

Fotocopiadores industrials en monocrom

Dins de la marca Ricoh, hi ha diversos models de fotocopiadores industrials en blanc i negre, màquines que comparteixen funcions i es diferencien pel nombre de pàgines per minut que poden assolir:

  • Ricoh Pro 8100s 95 pàgines per minut.
  • Ricoh Pro 8110s 110 ppm.
  • Ricoh Pro 8120s 135 ppm.

També hi ha models de fotocopiadora industrial d'altres marques com: hp, xerox, cànon, epson, etc ...

Fotocopiadores industrials en color

En el cas de fotocopiadora industrial en color de la marca Ricoh, hi ha més opcions que es diferencien en velocitat i funcions.

  • Ricoh Pro C5100S i Ricoh Pro 5110S amb 65 i 80 pàgines per minut respectivament, estarien dins de la gamma de màquines fotocopiadores semi industrials per a oficines o empreses que requereixin un menor volum.
  • Ricoh Pro C651 (65 ppm) / C751 (75 ppm). Aquesta sèrie fotocopiadores industrials incorpora equips d'alta productivitat i eficiència sense deixar de banda la qualitat i la rendibilitat, incorporen una àmplia selecció d'accessoris d'acabat opcionals com unitats de plegat, grapat, confeccionador de fullets, etc.
  • Ricoh Pro C901 Graphic Arts són les fotocopiadores industrials a color més ràpides de Ricoh amb 90 pàgines per minut, ofereixen una producció ininterrompuda i mantenen una excel·lent versatilitat i qualitat professional.

Ompli el següent formulari si desitja comprar fotocopiadores industrials noves o sol·licitar més informació sobre el preu d'una fotocopiadora industrial.

Formulari pressupost fotocopiadores industrials