Fotocopiadores a Barcelona

Telecon Printing Solutions disposa d'una àmplia oferta de fotocopiadores a Barcelona i d'un complet servei tècnic que ofereix tant als seus clients de Barcelona com de la resta de províncies.

Imatge de fotocopiadores a Barcelona

TPS és distribuïdor oficial de Ricoh, encara que també treballa amb les principals marques del mercat (Lexmark, HP, Brother, Xerox, etc.) i amb tot tipus de fotocopiadores: industrials, professionals, semi-professionals.

Des TPS li oferim el servei de venda de fotocopiadores a Barcelona amb interessants opcions i ofertes:

  • Venda fotocopiadores noves: inclou fotocopiadores en oferta a preus molt competitius.
  • Renting fotocopiadores: servei financer que permet disposar de l'última tecnologia abonant còmodes quotes mensuals durant un període de temps acordat.
  • Lloguer fotocopiadores: servei que ofereix TPS i que permet disposar d'un equip durant els períodes i preus que més s'adaptin a les seves necessitats. Des pocs dies per a esdeveniments puntuals o diversos mesos per a projectes de major durada.
  • Preu per còpia: mitjançant aquest servei també conegut com "pagament per impressió" la seva empresa només haurà de pagar les pàgines que produeix, a un preu per pàgina únic per impressió. Aquest preu inclou tots els consumibles que necessiti (excepte el paper), assistència tècnica a la seva empresa i una garantia durant l'ús dels mateixos.

A més d'aquests serveis Telecon Printing Solutions disposa d'un equip tècnic a Barcelona amb àmplia experiència en el sector de les fotocopiadores.

Els nostres tècnics ofereixen el servei de manteniment de fotocopiadores on mitjançant un contracte seva fotocopiadora estarà sempre en òptim estat minimitzant o evitant qualsevol tipus de fallada o avaria.

Si ho prefereix disposem d'un servei tècnic de fotocopiadores (Ricoh, Brother, Lexmark, HP, etc.) per a problemes puntuals o errors que pugui tenir el seu fotocopiadora. Els nostres tècnics es desplaçaran a la seva empresa o si ho prefereix pot portar el seu equip als nostres tallers a Barcelona on serà revisat i reparat.

Si voleu obtenir més informació sobre fotocopiadores a Barcelona contacti amb Telecon Printing Solutions.

Imatge enllaç formulari fotocopiadores a Barcelona