Empresa - Telecon Printing Solutions

Qui som

Telecon Printing Solutions (TPS) és la Divisió especialitzada en solucions d'impressió i gestió documental del Grup Telecon.

El Grup Telecon compta amb més de trenta anys d'experiència en oferir serveis tecnològics de qualitat.

Nascuda per la necessitat de focalització i especialització de les activitats, es nodreix de l'experiència del negoci original del grup i de la revolució digital del sector ofimàtica. La nostra capacitat d'evolució i adaptació als noves tecnologies del moment ens ha permès una llarga trajectòria professional de la qual donen exemple molts dels nostres clients.

Fax, copiadores, fotocopiadores, multifuncionals, plotters, impressores i escàners de qualsevol marca constitueixen la base tecnològica que ens ha permès, durant els trenta anys que portem al mercat, adquirir l'experiència necessària per fer una evolució natural cap a solucions molt més avançades, integrades en els processos de negoci del client i amb la seva infraestructura tecnològica, tant actual com futura.

A part del servei tècnic i la reparació d'impressores, fotocopiadores i fax. També comptem amb un equip d'experts que l'ajudarà a triar les impressores multifuncionals, fotocopiadores i fax que millor s'adaptin al seu negoci, amb un ampli ventall de possibilitats de pagament entre les que estan el rènting, leasing, lloguer, venda, etc...

A més de tot això, podem ajudar-los a millorar la productivitat dels seus processos de gestió documental mitjançant solucions basades en Programari i maquinari. Comptem amb un ampli i expert equip de professionals del sector de l'ofimàtica, la connectivitat i la gestió documental.

Amb el coneixement dels clients i de la seva operativa diària, podem proposar millores importants i estalvis substancials en eficiència, tant de temps com de costos.

El convidem també a conèixer:

Imatge del Logo de TPS - Telecon Printing Solutions

Imatge del Logo de Grup Telecon