Distribuïdors de Fotocopiadores, impressores, Multifuncionals, Fax, Escàner

En TPS som distribuïdors de Fotocopiadores, Impressores, Fax i Escàner, és a dir de totes les funcions que tenen els equips Multifuncionals d'última generació, i en tots els formats: Laser Color, Laser Blanc i Negre, A3, A4, etc ...

L'equip de TPS - Telecon Printing Solutions, l'ajuda a decidir en cada moment el millor equip (producte) i la millor solució d'impressió segons les seves necessitats.

En el nostre equip humà comptem amb consultors i tècnics experts en Impressores, Multifuncionals, Fotocopiadores, plotters, fax i escàner. Tant a nivell de maquinari o equips, com a nivell de programari o solucions d'impressió i integració dels equips en els seus sistemes. 

Els nostres principals partners son:

 Imatge Logo Ricoh
Multifunció: Impressores, Fotocopiadores Ricoh Aficio

 

Som partner i distribuïdor de fotocopiadores Ricoh, a més d'impressores i multifuncionals com els equips multifunció Ricoh Aficio en tota la seva àmplia gamma.

 

A més dels nostres principals partners Ricoh, també tenim productes de les següents marques: Lexmark, Oki, Philips, Samsung, Brother, Olivetti, Gestetner, Lanier, Nashuatec, HP, etc ...

El convidem a accedir al llistat detallada de productes segons les seves necessitats i els diferents tipus de màquina, així tenim:

També pot accedir al nostre cercador de productes on podrà realitzar una cerca dins del nostre catàleg de productes publicat a la web.

Encara que som partners de Ricoh i Lexmark, per TPS la marca de l'equip deixa de ser important, i el realment important són les necessitats de cada client i les solucions que des TPS aportem a cadascuna d'elles.

En la nostra metodologia de treball estan contemplades les següents accions:

Anàlisi:

  • Realitzem l'anàlisi del seu parc d'impressió.
  • Analitzem els equips que disposa, siguin de la marca que siguin
  • Analitzem l'entorn o entorns en els que treballen en la seva companyia (TCP / IP, accessos via web, ...)

Proposta. Li proposem les millores alternatives a nivell funcional i a nivell de rendibilitat:

  • Actualització dels equips amb les últimes versions disponibles al mercat.
  • Adquisició de nous equips en cas que es consideri necessari
  • Integració de qualsevol equip als entorns disponibles per part del client per complex que sigui.

Resultat. Els beneficis d'aquesta solució són els següents:

  • Un únic número de gestió. Sigui quin sigui l'equip d'impressió o l'entorn en què treballi, trucant a un únic número podrà solucionar qualsevol incidència, dubte o suggeriment relativa al seu parc de impressió.
  • Integració en entorns complexos. Podrà realitzar la integració o actualització del seu parc d'impressió sigui quin sigui l'entorn en el qual treballi.
  • Gestió del parc multimarca. Podrà adquirir o actualitzar qualsevol equip de qualsevol marca.

Imatge accés al Formulari pressupost Telecon Printing Solutions

També pot contactar a través del nostre telèfon central d'Informació:

 Imatge Telèfon servei tècnic contacte TPS Barcelona

La central de distribució de productes té base a les nostres instal·lacions de Barcelona, però donem servei a tot Espanya.