Consultoria d'entorns d'impressió i gestió de documents.

TPS mitjançant el servei d'assessoria i consultoria de la impressió, realitza una avaluació de l'entorn d'impressió i gestió de documents i determinació dels costos operatius actuals.

L'objectiu és obtenir una clara idea dels dispositius usats, la seva antiguitat, la seva eficiència i el seu cost en quant a serveis i subministraments i les millores en eficàcia i estalvi de costos que podrà obtenir.

Habitualment podem establir una evolució d'etapes en la millora de la gestió dels documents en una empresa.

La primera etapa està habitualment caracteritzada per diferents dispositius, de diferents proveïdors i amb diferents antiguitats i capacitats.

Normalment no es té una gestió centralitzada i per això es desconeix el volum d'impressió i còpies dels usuaris, així com els costos incorreguts.

En TPS li assessorarem com establir un desplegament equilibrat del parc, que cobreixi les seves necessitats i millori els seus costos, sense necessitat de canviar tot el parc. La nostra capacitat tecnològica ens permet mantenir els equips que estiguin en funcionament correcte siguin del proveïdor que siguin i integrar-los al parc juntament amb els nous equips proposats.

Proposarem una primera etapa de màxima productivitat i mínim cost.

En una segona etapa s'evoluciona de l'anterior etapa i es caracteritza per la falta d'integració amb IT, de manera que els informes de costos no són del tot fiables i hi ha una manca de transparència en costos.

Mitjançant la implementació anterior dels dispositius intel·ligents i les solucions de control d'impressió amb software de gestió, aconseguirem una total transparència en costos, mitjançant una estructura optimitzada de dispositius, totalment integrada a la xarxa, amb solucions d'impressió d'alt valor afegit com seguretat, i altres opcions personalitzades.

En la tercera etapa d'evolució, els problemes de gestió del parc i de les impressions estan resolts i apareixen les necessitats de gestió documental per digitalització per captura, gestió, retenció i enviament de la informació.

És l'etapa més alta de la cadena de gestió de documents i un objectiu clar per a qualsevol organització .

El nostre personal qualificat estudiarà cada cas individualment i proposarà la solució que millor s'adapti a l'estructura de processos del client. Evitarem en la major mesura possible els processos manuals, fent accessible la informació en forma i manera necessaris, mitjançant solucions de captura, gestió i impressió de la informació.

Ompli el formulari per demanar més informació del servei de Consultoria d'entorns d'impressió i gestió de documents.

Formulari pressupost Consultoria d'entorns d'impressió i gestió de documents