Telecon Printing Solutions. Fotocopiadoras, Impresoras, Multifuncionales Servicio Tecnico fotocopiadoras Ricoh. Mantenimiento de fotocopiadoras, impresoras y multifuncionales. Renting de fotocopiadoras e impresoras. Venta y reparacion de plotter.

Ricoh adquireix DocuWare

Ricoh, principal partner de Telecon Printing Solutions, ha completat a l'agost l'adquisició de DocuWare, proveïdora de software de gestió documental per Telecon Business Solutions.

Logo Ricoh Partner Llegir més »

Nova sèrie de Multifuncionals Ricoh Color A3 amb Smart Panel

Presentem la nova sèrie de Multifuncionals Ricoh Color A3 amb velocitats entre les 30ppm (pàgines per minut) i les 60ppm.

Nova Sèrie Multifuncionals Ricoh color A3 amb Smart Operation Panel Llegir més »

Auditoria equips impressió i control de costos

Una auditoria d'impressió permet realitzar una avaluació de l'entorn d'impressió d'una empresa i com es gestionen els documents i les impressions en l'empresa amb els equips disponibles.

L'objectiu de l'auditoria d'impressió és tenir un mapa clar de les impressores, fotocopiadores i multifuncionals d'una empresa, i l'ús que es realitzen d'aquestes, amb això es proposen millores per a l'obtenció de major eficàcia i estalvi de costos. Llegir més »

Una tablet per controlar les fotocopiadores Ricoh

La nova generació de fotocopiadores multifuncionals Ricoh tenen l'opció d'afegir una tablet de 10 polzades com tauler de control de la multifuncional, també anomenat oficialment per part de Ricoh el "Smart Operation Panel". Llegir més »

Avantatges del Renting de Impressores en la compra d'un nou equip

El rènting és un servei financer que li permet la compra d'equips d'impressió: impressores, fotocopiadores o multifuncionals; pagant en petites i còmodes quotes mensuals possibilitant així unes formes de pagament que millor s'adaptin a la seva empresa. Llegir més »

El futur de la seva infraestructura d'impressió

La majoria d'empreses han tingut que realitzar importants inversions en els darrers anys per fer front als constants canvis tecnològics.

S'inverteix en emmagatzematge de dades, en serveis en el núvol, en seguretat, en mòbils i tablets. Tot això per oferir un millor servei als seus clients i una millors eines de treball als seus empleats.

Però arribat el moment de parlar sobre la seva infraestructura d'impressió, podem trobar-nos que no sempre segueix el mateix ritme d'actualitzacions i millores. Llegir més »

Papercut: Software per al control dels seus equips d'impressió

Cada vegada són més les empreses que conscients de la despesa i la manca de control sobre els seus equips i impressions, busquen una solució que els ajudi a reduir costos implementant unes òptimes polítiques d'impressió.

El resultat d'aquesta recerca és: Papercut un programari destinat al control dels seus equips d'impressió. Llegir més »

Avantatges del Cost Per còpia en la compra de fotocopiadores

Avui en dia les fotocopiadores són un element habitual fins i tot imprescindible en qualsevol oficina. Si la seva empresa necessita comprar una fotocopiadora, hauria d'aprofitar els avantatges del cost per còpia.

Si necessita adquirir una nova fotocopiadora ha de tenir en compte dos factors: Llegir més »

Escàner Documental: Guia de solucions per sectors

Els avantatges d'un escàner documental són nombroses pel que cada vegada són més les empreses, organitzacions o negocis les que incorporen un o més escàners en el seu flux de treball diari.

La digitalització de documents amb un escàner permet facilitar i agilitzar les gestions, donar un millor servei i millorar la productivitat dels diversos departaments de la seva empresa, independentment del sector al qual pertanyi. Llegir més »

Que és un Plotter: tipus de Plotters i mides

Els plotters són dispositius de sortida especials que s'utilitzen per produir còpies impreses dels grans gràfics i dissenys en paper.

Els plotters sovint s'utilitzen per a la producció de mapes de construcció, dissenys d'enginyeria, plànols arquitectònics i gràfics de negocis. Ells poden ser un component que s'afegeix al seu sistema informàtic i poden tenir el seu propi processador intern. Llegir més »